vineri, 29 martie 2024
9.9 C
Lugoj
spot_img

Demisie din PMP si Consiliu Local dupa ce Brandusoni a votat cot la cot cu PSD. Masnita: “Plec cu un gust amar, deoarece partidul în care am crezut a devenit un loc al smenarilor si profitorilor.”

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Fedor Masnita si-a anuntat pe Facebook demisia din partid si din functia de consilier local sustinand ca decizia lui a fost luata dupa ce colegii sai de partid au ales alocarea sumei e 100.000 de euro pentru reparatii la centrul SPA.

“Pentru ca nu tolerez furtul din buzunarele lugojenilor, pe care îi reprezint cu onestitate, în Consiliul Local, am luat decizia de a demisiona din PMP si din functia de consilier. Am facut acest pas, dupa ce fostii mei colegi de partid au votat, alaturi de consilierii PSD, alocarea sumei de 100.000 de euro, pentru reparatii la Centrul SPA, centru în care s-a investit peste un milion de euro si care a fost deschis o singura zi, în campania electorala din 2016. În aceste conditii, orice om normal îsi pune întrebarea: de ce este nevoie de reparatii la un obiectiv care nu a fost niciodata functional? Pentru consilierii PMP Lugoj, asta nu a contat, punand mai presus de interesul lugojenilor pentru banii lor, propriile interese. Eu nu pot accepta ca voturile pe care ni le-au acordat oamenii sa fie tranzactionate ca la piata, în alte scopuri sau pentru aranjamente meschine, care nu fac bine orasului. Nu voi tolera niciodata ca lugojenii sa fie manipulati si pacaliti o data la 4 ani. Despre mine s-au scris multe, am fost acuzat pe nedrept, mi-a fost terfelita familia, tocmai din cauza ca nu am vrut niciodata sa fac jocurile cuiva, în detrimentul lugojenilor, al celor pe care am jurat sa îi reprezint. Nu am avut niciun contract din bani publici si nu am acceptat ca vreun om de afaceri sa îmi influenteze deciziile, asa cum au acceptat alti colegi de-ai mei. În baza acestor considerente, astazi ma retrag din PMP. Plec cu un gust amar, deoarece partidul în care am crezut a devenit un loc al smenarilor si profitorilor. Organizatia locala PMP Lugoj a ajuns pe mana combinatorilor care au doar un singur scop: atingerea interesului personal, care nu coincide cu interesul lugojenilor.
La fel ca în urma cu patru ani, cred si astazi ca Lugojul are nevoie de schimbare. Din pacate, PMP nu-si mai doreste schimbarea. Voi ramane un sustinator al dreptei si sunt sigur ca orasul va ajunge pe maini bune. Va multumesc tuturor celor care mi-ati acordat votul, m-ati sustinut si ati fost alaturi de mine pana în ultimul moment! Colegilor din PMP, care înca mai au coloana vertebrala, le urez “Multa bafta!” si un oras fara PSD!”, a scris Masnita pe o retea de socializare.

In urma cu cateva luni, presedintele PMP Lugoj, Cristian Cornean a demisionat din toate functiile fara prea multe explicatii, circuland zvonuri conform carora partidul a devenit o anexa a lui Boldea si a PSD Lugoj.

 

 

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII