INCHIRIERE HALE LUGOJ

Camerele de supraveghere din oras sunt aproape degeaba. Nu pot oferi politistilor momentul in care bannerul unui candidat a fost taiat

13 August 2020
Lugoj Info.ro -Camerele de supraveghere din oras sunt aproape degeaba

Camerele de supraveghere amplasate in oras nu pot oferi imagini care sa ii conduca pe politisti la individul sau indivizii care au taiat doua bannere ale unui candidat.

Un angajat al Primariei Lugoj sustine ca in imagini nu se poate vedea momentul in care bannerele au fost distruse. ”Camerele au fost montate pentru traficul rutier si nu pentru cel pietonal. Nefiind vorba de niste camere foarte performante, nu se vede foarte bine cand bannerul e intreg si cand e taiat. Bannerul este intr-un plan indepartat. Se vad masini trecand, atat. Vorbim de zona centrala. Langa Universitate nu exista nici o camera care sa fie in zona Gold Café”, a declarat sursa Lugoj Info.ro. Functionarul sustine ca bannerul se afla in raza unei camere care este amplasata pe Casa de Cultura a Sindicatelor, insa imaginile nu sunt inregistrate sau stocate. Chiar si in cazul in care imaginile de acolo ar fi fost inregistrate, sansele ca cel care a taiat bannerele sa fi fost identificat, sunt aproape zero. Politistii au demarat verificari dupa ce un partid a depus plangere, insa deocamdata oamenii legii nu au anuntat daca au ajuns la o concluzie.