Abonati si la banii copiilor! Infractorii din preajma lui Boldea capuseaza si scolile, nu doar societatile ce apartin Primariei Lugoj

16 Septembrie 2020
Lugoj Info.ro -Abonati si la banii copiilor!

Lugojenii de buna credinta care isi platesc in fiecare luna taxele si impozitele tin in spate zeci de indivizi, unii cu probleme penale, care il comanda pur si simplu pe primarul Lugojului.

Miruna International

In ultimii ani, Boldea a aparut cot la cot cu infractori si nu de putine ori s-a dovedit ca acestia sunt implicati in deciziile administratiei luate in oras si abonati la banii lugojenilor. Ultimele informatii aparute in spatiul public indica faptul ca infractorii care il considera pe Boldea o marioneta, nu beneficiaza doar de bani de la bugetul local si bugetul Meridian 22. Indivizii incaseaza anual sume de bani de la mai multe scoli pe care sustin ca “le pazesc”. In fiecare luna, scolile scot mii de lei din buget, bani care intra in firmele controlate de oamenii lui Boldea. In ultimii ani, profesorii s-au plans ca o firma de paza ar fi fost impusa de catre Boldea si aceasta ar fi controlata de Daniela Lungu, o apropiata a lui Petrica Balint, condamnata definitiv in urma cu ceva timp pentru instigare la fals in declaratii si instigare la fals în înscrisuri sub semnatura privata. Practic, scolilor le este interzis astfel sa isi asigure paza cu personal propriu, lucru care ar fi mult mai convenabil din punct de vedere financiar. Lungu mai este cunoscuta lugojenilor si dupa faptul ca s-a dat in spectacol in mai multe sedinte ale consiliului local fara ca Boldea sa intervina. Platile achitate de scoli catre firmele de paza ale infractorilor care stau in spatele lui Boldea sunt facute in timp ce parintii sunt nevoiti sa aduca bani de-acasa pentru tot felul de rechizite necesare elevilor.