INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Sondaj TV Europa Nova Timisoara: Primarul Lugojului se va alege intre Boldea si Buciu

17 Septembrie 2020
Lugoj Info.ro -Sondaj TV Europa Nova Timisoara: Primarul se va alege intre Boldea si Buciu foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Cea mai cunoscuta televiziune din vestul tarii a facut public un sondaj de opinie cu privire la intentia de vot a lugojenilor la alegerile locale de la sfarsitul saptamanii viitoare.

Televiziunea Europa Nova Timisoara a anuntat ca a intervievat in perioada 1-15 septembrie nu mai putin de 1852 de persoane. Pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis, 33% dintre respondenti au declarat ca voteaza cu Alin Nica, in timp ce 26% au anuntat ca merg pe mana lui Calin Dobra. Locul trei ar fi ocupat de Cristian Mos care ar strange 19 % din voturi. La Lugoj, conform sondajului, pe primul loc in optiunile electoratului este Francisc Boldea cu 26% din intentiile de vot, secondat de Claudiu Buciu care ar obtine 24,5% din numarul de voturi. Conform aceluiasi sondaj, Dana Tepes urmeaza sa obtina 9% din voturi, in timp ce Florin Dumitru ar obtine un rezultat de 7%. Asadar pe 27 septembrie lugojenii vor avea de ales intre Boldea, care a condus orasul timp de 12 ani si are 72 de ani si liderul PNL  Claudiu Buciu.