×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/pandurilor
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/pandurilor
GYM PELE

Lucrari de mantuiala pana-n ultima zi. Au puscat tevile de apa pe Pandurilor, unde Boldea a cerut asfaltare de urgenta

25 Septembrie 2020
Lugoj Info.ro - Au puscat tevile de apa pe Pandurilor, unde Boldea a cerut asfaltare de urgenta foto : Lugoj Info.ro

Primarul Francisc Boldea vrea sa castige alegerile cu voturi culese in cel de-al doisprezecelea ceas si asta dupa ce ani de zile si-a batut joc de lugojeni.

Vineri mai multe utilaje au fost trimise in cartierul Strand pentru a asfalta mai multe strazi. Desi pe strazile ce urmau sa fie asfaltate nu au fost schimbate tevile de apa de ani de zile, Boldea le-a cerut muncitorilor sa toarne asfalt in ciuda tuturor nemultumirilor locatarilor. Cilindrul trimis pe strada Pandurilor nu a ajuns sa se deplaseze decat 20-30 de metri si au si aparut primele probleme. O teava de apa a cedat iar angajatii Meridian 22 au fost chemati sa repare avaria. Atat muncitorii care au intervenit la avarie, cat si locatarii din zona sustin ca Boldea isi bate joc pana-n ultimul ceas de oras. Primarul a fost avertizat de nenumarate ori ca asfaltarea peste conductele vechi e o idiotenie, insa Boldea nu mai asculta de nimeni de multa vreme. Nu este exclus ca dupa asfaltari, strazile sa fie sparte din nou pentru a fi reparate noi avarii. Nu e pentru prima data cand se intampla asa ceva. Duminica, lugojenii merg la vot sa aleaga conducerea orasului pentru urmatorii patru ani. O realegere a lui Boldea ar fi un dezastru pentru lugojeni. Conform sondajelor de opinie, Boldea si Buciu conduc in preferintele electoratului, restul de candidati aflandu-se la mare distanta.

{gallery}pandurilor{/gallery}