Imprimă această pagină

Patru sanctiuni din cauza unei masti. Scandal potolit de jandarmi intr-un centru comercial de pe strada Timisoarei

23 Noiembrie 2020
Lugoj Info.ro - Scandal potolit de jandarmi intr-un centru comercial de pe strada Timisoarei foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Patru persoane din Maguri au fost sanctionate la sfarsitul saptamanii trecute pentru ca nu au respectat indicatiile unui agent de paza.

Barbatul, care se afla la intrarea in centrul comercial, i-a solicitat unui client sa isi aseze corect masca in interiorul magazinului. Imediat, alte trei persoane vizate, persoane care o insoteau pe aceasta, au devenit agresive, astfel ca agentul de paza a fost nevoit sa solicite ajutor. La locul scandalului au aparut jandarmii care i-au linistit pe cetatenii recalcitranti si i-au luat la intrebari. Inspectoratul Judetean de Jandarmi Timis a anuntat ca cele patru persoane au primit sanctiuni in valoare de 2500 de lei, pentru nerespectarea masurilor de prevenire a infectiei cu coronavirus, injurii si amenintari, perturbarea linistii si ordinii publice, iar una dintre ele s-a ales cu avertisment pentru ca nu a putut prezenta oamenilor legii o declaratie. Jandarmii reamintesc populatiei ca masca de protectie este obligatorie in toate spatiile publice, iar autoritatile statului fac zilnic controale pentru a vedea daca aceste obligatii sunt respectate.

Citeste si: