Imprimă această pagină

Poate fi decizia care va salva vieti. Ministrul Transporturilor, Catalin Drula ar putea interveni in rezolvarea problemei de la intersectia de pe strada Tapiei cu soseaua de centura

05 Ianuarie 2021
Lugoj Info.ro -Ministrul Transporturilor, Catalin Drula ar putea interveni in rezolvarea problemei de la intersectia de pe strada Tapiei cu soseaua de centura foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Primarul Lugojului, Claudiu Buciu se pregateste sa mearga din nou la Bucuresti si asta dupa ce liberalii au cedat mai multe ministere in urma alegerilor parlamentare.

Buciu si-a programat una dintre intalniri la Ministerul Transporturilor, unde spera sa fie primit de ministrul Catalin Drula. Primarul Lugojului are doua probleme importante pe care spera sa le prezinte noului ministru care este si deputat de Timis. Buciu va supune atentiei demnitarului problema de la intersectia de pe strada Tapiei cu soseaua de centura, acolo unde in ultimii ani au fost inregistrate zeci de accidente, unele mortale. Ultimele informatii ajunse la administratia locala lugojeana indica faptul ca CNAIR, administratorul drumului, a decis semaforizarea intersectiei. Primarul vrea sa discute cu ministrul si chiar cu sefii CNAIR daca semaforizarea este cea mai buna optiune, Buciu sustinand ca exista posibilitatea sa fie aleasa si varianta construirii unui sens giratoriu. O alta problema pe care edilul spera sa o rezolve la Bucuresti este cea a traseului noului drum expres. Primarul Lugojului nu-si explica cum de s-au gandit cei care au decis traseul drumului sa il duca paralel cu soseaua de centura. Buciu spera sa-l convinga pe Drula sa regandeasca traseul astfel incat sa se formeze bucata de inel lipsa din centura, lucru care ar ajuta enorm Lugojul. Administratia locala si-a propus in urmatorii ani sa scoata traficul greu din oras, insa acest lucru ar putea fi imposibil daca centura nu va fi completa.

Citeste si: