Parabo Market Lugoj

Decizie cu multe semne de intrebare. O multinationala din Lugoj a impartit angajatilor adeverinte pentru deplasarea la serviciu

14 Ianuarie 2021
Lugoj Info.ro -O multinationala din Lugoj a impartit angajatilor adeverinte pentru deplasarea la serviciu foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Unul dintre cei mai importanti angajatori din Lugoj a creat panica printre angajati dupa ce a impartit adeverinte de deplasare, adeverinte care au mai fost folosite doar in perioada de carantina.

Miruna International

Muncitorii au pus intrebari despre noi restrictii insa nimeni nu le-a dat nici o informatie in plus. Oamenii au luat adeverintele, insa sunt nelamuriti, mai ales ca este vorba de alte adeverinte decat cele eliberate pentru deplasarea pe timpul noptii si care inca sunt valabile. Adeverintele eliberate sunt valabile in perioada 16 ianuarie si 14 februarie si sunt eliberate doar pentru deplasarea spre locul de munca, de la domiciliu si retur. Contactati de Lugoj Info.ro reprezentantii multinationalei sustin ca intocmirea adeverintelor a fost facuta dupa ce s-a primit o adresa de la cei din conducerea firmei si acestea au fost impartite tuturor angajatilor refuzand sa faca alte declaratii. Lugojul avea pe 14 ianuarie o rata de 2,98 la mia de locuitori iar numarul de infectii nu era unul ingrijorator. Va reamintim ca Lugojul a intrat in carantina la inceputul lunii noiembrie iar pentru toate deplasarile lugojenii au avut nevoie de o declaratie pe proprie raspundere sau un document emis de angajator. Lugojul a fost printre primele municipii din tara care a iesit din carantina dupa 30 de zile si asta dupa ce rata de infectie a scazut foarte mult in urma impunerii restrictiilor. Toate institutiile contactate de Lugoj Info.ro exclud orice discutie despre carantinare in acest moment.