×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/lugojinfo/public_html/images/scenarii2103
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/scenarii2103

Toate unitatile de invatamant din Lugoj incep saptamana in scenariul rosu

21 Martie 2021
Lugoj Info.ro -Toate unitatile de invatamant din Lugoj incep saptamana in scenariul rosu

Scolile si gradinitele din Lugoj intra incepand de luni in scenariul rosu.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis a decis, vineri seara, scenariile in care isi vor desfasura cursurile toate unitatile de invatamant din judet. In ceea ce priveste Lugojul, toate cursurile se vor desfasura in scenariu rosu si asta din cauza faptului ca orasul nostru a trecut peste pragul de 3 infectari la mia de locuitori. Conform Ministerului Educatiei si Cercetarii in situatia în care incidenta cumulata în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 3/1.000 de locuitori, dar mai mica de 6/1000 de locuitori, participarea la ore este cu prezenta fizica în unitatea de învatamant pentru:

  • toti prescolarii si elevii din învatamantul primar,
  • elevii din clasele a VIII-a, a XII-a, a XIII-a si elevii din anii terminali din învatamantul profesional si postliceal, cu respectarea si aplicarea tuturor normelor de protectie, pana la jumatate din numarul total de elevi înmatriculati în respectivele clase terminale.

 

VEZI MAI JOS SCENARIILE DUPA CARE INCEP CURSURILE

{gallery}scenarii2103{/gallery}