Toate magazinele din Lugoj se inchid la ora 18 in zilele de vineri, sambata si duminica. Circulatia este restrictionata dupa ora 20

02 Aprilie 2021
Lugoj Info.ro -Toate magazinele din Lugoj se inchid la ora 18 in zilele de vineri, sambata si duminica

Timp de doua saptamani, toate magazinele din Lugoj se inchid la ora 18, a stabilit Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis.

Restrictiile sunt valabile pentru zilele de vineri, sambata si duminica. Fac exceptie de la aceasta regula farmaciile, cabinetele medicale, benzinariile, firmele care livreaza produse la domiciliu si transportul organizat de persoane. De asemenea, circulatia persoanelor se poate face dupa ora 20 doar in baza declaratiei pe propria raspundere. CJSU a luat decizia dupa ce municipiul Lugoj a atins marti, 30 martie, pragul de infectare de 4 persoane la mia de locuitori. Restrictiile se aplica pana pe 14 aprilie. Lugojul avea vineri o rata de infectare de 3,84 la mia de locuitori. In noaptea de 3/4 aprilie, de Pastele Catolic, circulatia persoanelor se poate face liber intre orele 20 si 2. Restrictii precum cele instituite la Lugoj se aplica si in mai multe localitati din zona. Restrictiile nu se mai aplica daca incidenta este mai mica sau egala cu 3,5 persoane infectate la mia de locuitori. Vedeti mai jos lista completa cu localitatile care au atins rata de infectare de 4 la mia de locuitori.