Parabo Market Lugoj

Nu mai au sens deocamdata. Buciu este de parere ca CJSU trebuie sa ridice restrictiile impuse la Lugoj pe timpul zilei

26 Aprilie 2021
Lugoj Info.ro -Buciu este de parere ca CJSU trebuie sa ridice restrictiile impuse la Lugoj pe timpul zilei foto: Lugoj Info.ro

Primarul Lugojului, Claudiu Buciu este de parere ca sefii de institutii care fac parte din Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis nu mai au niciun motiv sa mentina restrictiile de deplasare in municipiu pe timpul zilei.

Miruna International

Buciu este ferm convins ca, in conditiile in care rata de infectare la Lugoj era luni de 2,74 la mia de locuitori, se pot deschide in interior salile de fitness, restaurantele, cafenelele, iar magazinele pot functiona de luni pana duminica pana la ora 21. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis va lua in discutie situatia Lugojului intr-o sedinta care este programata marti. Primarul Claudiu Buciu nu a ezitat sa multumeasca lugojenilor care au respectat masurile de prevenire si spera ca locuitorii sa se vaccineze in numar cat mai mare si sa respecte normele de protectie pentru ca Lugojul sa revina la normal cat mai curand. Buciu asteapta ca CJSU sa decida marti ca operatorii economici sa îsi poata desfasura activitatea pana la orele 21.00, circulatia persoanelor sa fie permisa pana la orele 22.00 fara restrictii, pe toata durata saptamanii, iar salile de sport si fitness sa se deschida cu respectarea normelor prevazute de legislatie. Decizia CJSU ar mai putea deschide restaurantele, cafenelele sau cinematograful, insa acestea nu vor putea fi ocupate decat intr-un procent de 30 % din numarul total de locuri.