INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Aquatim continua igienizarea retelelor de distributie a apei. Ce localitate va fi afectata la acest sfarsit de saptamana

02 Iunie 2021
Lugoj Info.ro -Aquatim continua igienizarea retelelor de distributie a apei foto: Aquatim

Aquatim a anuntat ca in zilele urmatoare va efectua noi lucrari de spalare si igienizare a retelei de distributie în mai multe localitati.

In ceea ce priveste zona Lugoj, compania care administreaza retelele de apa–canal va efectua lucrari, vineri, 4 iunie, între orele 9-14, în localitatea Gruni. Compania timisoreana precizeaza ca pe timpul interventiilor presiunea apei va fi scazuta. „Spalarea conductelor din reteaua de distributie urmareste sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si este o parte a activitatii desfasurate de Aquatim în cadrul mentenantei preventive a retelelor de apa. La reluarea alimentarii cu apa în regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, recomandam clientilor sa nu foloseasca apa în scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Rugam, de asemenea, consumatorii sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata”, precizeaza reprezentantii Aquatim.