GYM PELE

Atentie cui dati bani. O firma care promite ca va face vedete copiii, s-a instalat in zona centrala a orasului

04 Iunie 2021
Lugoj Info.ro -O firma care promite ca va face vedete copiii, s-a instalat in zona centrala a orasului foto : Opinia Timisoarei (ARHIVA)

In aceste zile la Lugoj si-au facut aparitia mai multi indivizi care agaseaza lugojenii cu copii, pe strada, promitandu-le parintilor contracte fabuloase de publicitate.

Practic, in schimbul unor sume de cateva zeci sau sute de lei, parintilor li se promite ca cei mici vor fi inscrisi intr-o baza de date si vor ajunge sa apara in reclame, reviste sau chiar emisiuni de la niste posturi tv nationale. In realitatea, acest lucru nu se intampla, parintii fiind informati ca vor fi contactati candva. Indivizii, cunoscuti in mai toata tara pentru procedeul prin care au lasat fara bani mai multi parinti, si-au inceput deja activitatea in zona centrala a orasului, astfel ca autoritatile sunt in alerta. Indivizii au fost saltati de mascati in nenumarate randuri, insa escrocii prefera acum orasele mai mici unde lumea nu ii cunoaste. Afacerea le-a fost pusa pe butuci si la Timisoara, Caransebes sau Resita unde actiunile lor au starnit un scandal imens in urma cu cativa ani. Lugojenii sunt sfatuiti sa nu ofere sume de bani acestor indivizi care de multe ori chiar forteaza parintii si copiii sa intre in studioul lor, si sa anunte politia de indata in cazul in care intampina probleme cu acestia, mai ales ca locatia aleasa se afla in jurul unor scoli.