Totul Despre Conditiile de Rulare pentru Bonusul Superbet

10 Iunie 2021
Lugoj Info.ro- Totul Despre Conditiile de Rulare pentru Bonusul Superbet

Bonusurile la pariuri online întotdeauna vor părea foarte atractive, mai ales pachetele de bun venit, dar trebuie să ții cont de dificultatea condițiilor de rulare, și să știi cum să navighezi acest regulament.

Miruna Lugoj

În acest articol îți vom explica termenii cei mai importanți, și vom lua ca exemplu concret condițiile de rulare pentru bonusul de la Superbet, una dintre casele de pariuri preferate la noi în țară.

Importanța condițiilor de rulare

Pe scurt, acestea sunt niște criterii pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea retrage suma pe care o primești din bonus. Vei întâlni condiții de rulare mai ales pentru bonusurile de bun venit, care de regulă, au valoarea cea mai mare. În majoritatea cazurilor, va trebui să acorzi atenție unor termeni și condiții generale, și regulilor de bonus. Majoritatea bonusurilor pe care le primești ca parte a pachetului de bun venit îți intră în cont ca o sumă separată, pe care trebuie să o rulezi până să o poți retrage sau transfera în alt cont. În principiu, vei avea două balanțe distincte în contul tău de pariuri - una reală, și cealaltă cu suma bonus.

De ce am ales Superbet ca exemplu

Superbet este una dintre cele mai populare case de pariuri din România, și mulți jucători au întrebări despre condițiile de rulare ale bonusului de bun venit oferit de acest operator.

Superbet este una dintre puținele branduri românești de top pe piața de pariuri, și prima companie românească care a câștigat 3 ani la rând titlul de Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.).

Acest articol nu este sponsorizat de Superbet, am ales acest operator pe baza întrebărilor întâlnite de la jucători.

Cum încasezi bonusul de bun venit de la Superbet

La fel ca pentru majoritatea bonusurilor de bun venit, încasarea se produce destul de ușor. Trebuie doar să fii utilizator nou și să urmezi câțiva pași simpli, iar în câteva minute ai contul activ:

- Accesezi site-ul Superbet și faci click butonul de înregistrare (dreapta sus).

- Introduci datele de înregistrare cerute: prenume, nume, e-mail, nume utilizator, parolă, CNP, număr de telefon, adresă, județ, localitatea și (opțional) cod bonus.

- Bifezi că ai 18 ani și că ești de acord cu utilizarea datelor tale pentru a primi oferte, bonusuri, și altele - punct obligatoriu dacă vrei să profiți de pachetul de bun venit.

- Îți activezi contul pe baza e-mailului/mesajului primit și ești gata de pariuri.

- Vei primi o notificare pop-up la prima logare unde selectezi ”Alege bonusul acum și efectuează o depunere” - poți repeta acest pas și mai târziu.

- Alegi bonusul pe care îl dorești (sport sau casino).

 Condiții de rulare bonus Superbet

Fiecare bonus pariuri online va avea condiții de rulare cu dificultate variabilă, de la caz la caz. De obicei, cu cât bonusul oferit este mai mare, cu atât sunt mai dificile condițiile de rulaj. Cu toate acestea, dacă știi după ce să te uiți, acest regulament devine mult mai ușor de parcurs, și poți evalua de unul singur probabilitatea îndeplinirii condițiilor de rulare.

Pentru bonusul de bun venit de la Superbet, trebuie să ai în vedere următoarele:

 1. Exclusiv pentru jucătorii noi

- Trebuie să fii jucător nou la Superbet și să fi selectat să primești bonusul la momentul primei accesări. Dacă faci o depunere înainte să accepți bonusul de bun venit, vei pierde posibilitatea de a primi acest bonus.

 2.  Depozit minim

- Pentru a încasa bonusul la fiecare din cele trei etape descrise la punctul următor, trebuie să faci o depunere de minim 20 lei.

 3. Trei depozite, trei bonusuri

- Bonusul Superbet e împărțit în 3 etape, pe baza depunerilor pe care le faci. În prima etapă se oferă 50% din valoarea primului depozit (valoare bonus de maxim 200 lei). Oferta pentru următoarea etapă este exact la fel: 50% din al doilea depozit (valoare bonus de maxim 200 lei). În ultima etapă etapă se oferă 100% din al treilea depozit (valoare bonus de maxim 100 lei). Valoarea potențială totală a bonusului de bun venit este așadar de 500 lei.

 4. Rulaj

- Bonusul trebuie rulat de 6 ori suma primită inițial pentru a converti balanța bonus în balanță reală - pe care o poți retrage/transfera. Dacă ai fonduri în balanța reală, acestea vor fi folosite pentru pariuri înaintea balanței bonus.

 5. Restricții

- Bonusul nu poate fi folosit pentru pariuri la următoarele: secțiunea Virtuale, bilete cu meciuri de la ”Super Cota”, pariuri la  loteria “Win for Life” și “Win for Life Numerone”, pariuri la care ai folosit funcția Cash Out.

 6. Valabilitate

- Bonusul are o perioadă de valabilitate de 7 zile de la data activării. Dacă retragi bani înaintea îndeplinirii rulajului, vei pierde fondurile din balanța bonus și câștigurile aferente acesteia.

 Restul condițiilor sunt destul de generale și ușor de urmărit, dar dacă acorzi atenție sporită la cele prezentate mai sus, vei putea evalua dificultatea condițiilor de rulare pentru majoritatea bonusurilor de bun venit, nu doar pentru cel oferit de Superbet.