GYM PELE

Nu s-a mai intamplat asa ceva niciodata. Sute de lugojeni pusi pe drumuri dupa ce la oficiile postale nu se mai vand plicuri

15 Mai 2015
lugojinfo.ro - Sute de lugojeni pusi pe drumuri dupa ce la oficiile postale nu se mai vand plicuri foto:lugojinfo.ro

Decizie fara precedent in serviciul de posta. Oficiile postale din Lugoj si imprejurimi nu mai vand de cateva zile plicuri pentru corespondenta.

Decizia vizeaza toate oficiile postale din judet si are la baza probleme de fiscalizare. Seful Oficiului Judetean Timis al Postei Romane, Nicolaie Avram, a declarat ca, deocamdata, nu stie cand va fi remediata problema. ”Am hotarat sa retragem toate plicurile de la vanzare pana cand ne punem la punct cu casele de marcat. Avem o problema cu fiscalizarea caselor. Nu pot sa va spun exact de cand vom avea din nou plicuri la vanzare. In acest moment va pot asigura ca parcurgem niste etape si in curand compania va trimite catre noi casele de marcat fiscalizate”, a declarat Avram pentru lugojinfo.ro. Lipsa plicurilor din oficiile postale creeaza un disconfort clientilor Postei Romane, oamenii fiind nevoiti sa faca inca un drum pana la librarii. Daca in zona Oficiului 1 din Lugoj functioneaza mai multe librarii, cea mai mare problema o au lugojenii care apeleaza la punctulde lucru din zona garii.