GYM PELE

RETIM anunta modificarea tarifelor de colectare a deseurilor în Zona 0 a judetului Timis

31 Ianuarie 2022
Lugoj Info.ro -RETIM anunta modificarea tarifelor de colectare a deseurilor în Zona 0 a judetului Timis foto: RETIM

RETIM Ecologic Service S.A. informeaza toti utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociatii de proprietari/locatari, persoane juridice si institutii publice) din Zona 0 a judetului Timis,  ca urmeaza sa se modifice tarifele de colectare a deseurilor municipale.

Lugoj Info Online Publicitate

Modificarea tarifelor este determinata in principal de cresterea cuantumului salariului minim pe economie, de cresterea valorii tichetelor de masa,  precum si de actualizarea cu indicele preturilor de consum.

Propunerea de modificare a tarifelor unice  pe categorii de utilizatori si a tarifelor diferentiate (rezidual si reciclabil) pentru colectarea si transportul deseurilor municipale si a deseurilor similare a fost avizata favorabil de catre Consiliul Director al ADID Timis, urmand sa fie aprobate de catre autoritatile deliberative a unitatilor administrativ-teritoriale din Zona 0 de colectare a judetului Timis, precum si de AGA ADID, în vederea aplicarii noilor tarife.

Localitatile care apartin Zonei 0 a judetului Timis sunt urmatoarelee :  Balint, Bara, Belint, Bogda, Boldur, Brestovat, Buzias, Cheveresu Mare, Costeiu, Criciova, Darova, Gavojdia, Ghizela, Lugoj, Nadrag, Nitchidorf, Racovita, Recas,  Sacosu Turcesc, Secas, Stiuca, Topolovatu Mare, Victor Vlad Delamarina.