O singura oferta depusa pentru portiunea lipsa de pe autostrada Lugoj-Deva

14 Februarie 2022
Lugoj Info.ro -O singura oferta depusa pentru portiunea lipsa de pe autostrada Lugoj-Deva

Luni, 14 februarie 2022, a fost ultima zi pentru depunerea ofertelor pentru Etapa a II-a (Propuneri Tehnice si Propuneri Financiare) a procedurii de atribuire a contractului "Proiectare si executie lucrari pentru obiectivul major de investitii Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 - km 56+220 - Sectiunea E si finalizare Sectiunea D".

Pana la termenul limita a fost depusa o singura oferta, a anuntat Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara. Oferta apartine asocierii MAPA INSAAT VE TICARET A.S- CENGIZ INSAAT SANAYI VE TICARET A.S.

Comisia de Evaluare va analiza în aceasta etapa oferta depusa, respectiv Propunerea Tehnica si Propunerea Financiara în conformitate cu prevederile Documentatiei de atribuire si cu legislatia în vigoare în domeniul achizitiilor publice si cu respectarea termenelor legale privind evaluarea ofertelor.

DATE CONTRACT

Valoarea estimata a contractului: 1.363.135.841,00 Lei fara TVA.

Lungimea traseului: 9,13 km, din care 2,13 km de tunel.

Sursa de finantare: Fonduri Europene Nerambursabile.

Termenul de finalizare prevazut este 10 luni proiectare si 28 de luni executie, conform factorilor de evaluare din Documentatia de Atribuire.

Conform conditiilor din Acordul de Mediu, a fost prevazuta realizarea a doua tuneluri în cadrul Sectiunii E2 în contexul evitarii problemelor de stabilitate si a impactului negativ cu implicatii majore asupra mediului.

Lungimea celor doua tuneluri va fi de aproximativ 2,13 km.

Tunelurile vor fi formate din doua galerii unidirectionale prevazute pe fiecare cale de circulatie cu platforma de 11,25 m.