Ce trebuie să știți despre acest laptop pentru studenți, înainte de a-l cumpăra

14 Martie 2022
Lugoj Info.ro -Ce trebuie să știți despre acest laptop pentru studenți, înainte de a-l cumpăra

Acer a mers foarte competitiv cu oferirea unora dintre cele mai bune în hardware de clasă cu dispozitivul, fără a pune o mulțime de zerouri pe eticheta de preț.

Notebook-ul Acer Swift 3 vine cu un preț complezent cu caracteristicile dispozitivului. Designul este mai mult sau mai puțin la fel ca și finisajul negru metalic. Notebook-ul Acer Swift 3 este dotat cu un procesor Intel de generația a 7-a și cea mai recentă memorie RAM DDR4 pentru o execuție lină a proceselor și un timp de execuție mai bun cu un grad semnificativ de multitasking. Dispozitivul Acer Swift 3 vine, de asemenea, cu spațiu de stocare SSD rapid pentru spațiul de stocare intern. Aceste specificații și caracteristicile acestui notebook Acer sunt discutate în detaliu mai jos.

Dispozitivul este disponibil și într-o culoare portocalie-roz. Se potrivește foarte bine cu tastatura iluminată cu lumină roșie atunci când îl folosiți. Dispozitivul Acer Swift 3 este finisajul în întregime metalic, care oferă o mai bună rezistență și, de asemenea, bun de utilizat. Acer Swift 3 este destul de greu pentru un notebook de 14,1 inch. Cântărește în jur de 1,6 Kg, ceea ce este destul de mult.

Laptopul vine cu cel mai recent sistem de operare pentru o experiență de utilizare rapidă și fără probleme, cu o interfață de utilizator (UI) ușor de utilizat.

Laptopul Acer Swift 3 SF314-52 vine cu cel mai recent sistem de operare Windows 10. Sistemul de operare este foarte prietenos și ușor de utilizat și are încorporate aplicații de gestionare a bateriei pentru o mai bună utilizare a consumului de baterie.

Un dispozitiv nu poate fi util fără suficientă energie pentru a funcționa singur. Pentru a face să funcționeze acest notebook Acer Swift 3, Acer a încorporat o baterie Li-ion polimer de 3220 mAh. Bateria are nevoie de un timp nominal pentru a se încărca singură, cu un timp mediu de încărcare a dispozitivului de aproape 3 ore.

Bateria oferă o autonomie de 6 ore la o utilizare medie, cum ar fi navigarea pe internet. Adaptorul are un curent nominal de ieșire de 19,5 V cu 7,7 A. Pentru a afla mai multe despre valoarea nominală a curentului, consultați site-ul pentru a afla mai multe.

Ecranul și toate proprietățile sale sunt o parte esențială a oricărui notebook, deoarece aici se întâmplă totul. Dispozitivul Acer Swift 3 vine cu un afișaj de 14,1 inch, care este potrivit pentru toate activitățile.

Dispozitivul găzduiește un ecran Full HD cu o rezoluție de 1920 x 1080. Dispozitivul Acer Swift 3 SF314-52 vine cu faimosul ecran IPS. Ecranul prezintă un contrast bun al culorilor cu o vedere excelentă cu unghi larg. 

Acer Swift 3 vine cu procesor Intel Core i5 de generația a 7-a. Nucleul cu două procesoare care este tactat la 2,5 GHz, care poate fi amplificat până la 3,1 GHz. Procesorul vine cu o memorie cache de 3MB pentru a face față unei procesări rapide, dar, în același timp, pentru a accesa un nivel mai ridicat de multitasking. Procesorul este realizat cu ajutorul tehnologiei Nana (14nm), care asigură că procesorul utilizează mai puțină energie, dar produce o eficiență maximă a randamentului.

Dispozitivul Acer Swift 3 vine cu un GPU integrat pentru a vă oferi timp de divertisment cu notebook-ul: cel mai recent GPU Intel HD Graphics 620. Dispozitivul integrat funcționează la o frecvență de 300 MHz până la 1 GHz.

GPU-ul integrat vă asigură în timp ce vizionați videoclipuri sau navigați pe internet. De asemenea, puteți juca unele jocuri casual la setări reduse. 

Fiecare dispozitiv ar trebui să aibă suficientă memorie pentru a susține spațiul de stocare al dispozitivului. Dispozitivul Acer Swift 3 SF314-52 este dotat cu o unitate de stocare internă rapidă pentru o citire și scriere rapidă Dispozitivul vine cu un spațiu de stocare SSD de 128GB. Discul vine cu o interfață de hard disk M.2 pentru dispozitiv. Viteza de citire și scriere este de aproximativ 650 MB/s pentru dispozitiv. 

Dacă spațiul intern vi se pare un pic mai puțin pentru dumneavoastră, puteți opta pentru un spațiu de stocare extern. Notebook-ul Acer Swift 3 SF314-52 vine cu un slot pentru carduri TF externe pentru a vă extinde spațiul de memorie. Cardul TF suportă cardul SD pentru a vă extinde memoria, care nu este furnizat.  Dispozitivul acceptă un card SD cu un spațiu de memorie de 128GB pentru memoria externă. 

Procesorul nu poate atinge maximul limitei sale dacă nu există o memorie RAM suficient de robustă pentru a face treabă pentru el. Notebook-ul vine cu o memorie RAM mare de 4GB DDR4. Lățimea mare de bandă RAM asigură o execuție fără probleme și o rată mai mare de multitasking a procesorului. RAM DDR4 este mult mai bună decât categoriile de RAM DDR3L RAM asigură un consum mai mic de energie, dar o eficiență mai bună.