INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Control OPC. Mai multe jocuri din parcuri au fost interzise dupa ce comisarii au stabilit ca acestea reprezinta pericol pentru copii

05 Aprilie 2022
Lugoj Info.ro - Mai multe jocuri din parcuri au fost interzise dupa ce comisarii au stabilit ca acestea reprezinta pericol pentru copii foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Cativa comisari de la Protectia Consumatorilor Timis s-au aflat marti la Lugoj pentru mai multe verificari.

Actiunile celor de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Timis au vizat si locurile de joaca din parcurile orasului. Timp de cateva ore, zeci de elemente de joaca au fost atent verificate de catre echipele de control. In urma actiunii, mai multe jocuri au fost indisponibilizate in mai multe parcuri, astfel ca accesul copiilor la ele este interzis pana la remedierea deficientelor. Primaria Lugoj a inceput inca de anul trecut scoaterea din uz a mai multor astfel de jocuri dupa ce a constatat ca acestea sunt periculoase. Administratia locala a cuprins in bugetul din acest an o suma de 500.000 de lei tocmai pentru inlocuirea acestor elemente, achizitia urmand sa se faca in urmatoarele saptamani. Actiunea comisarilor OPC Timis de la Lugoj a fost prima de acest gen din ultimii 12 ani in care au fost luate masuri, asta in ciuda faptului ca in ultimii ani in parcuri au fost numeroase accidente, iar unele dintre jocuri nu au nicio certificare de siguranta.