INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Declaratie stupida. Un posibil candidat la Primaria Lugoj vrea sa interzica Halloweenul pentru ca sarbatoarea se termina cu orgii, cu betii si impinge spre suicid

29 Octombrie 2015
lugojinfo.ro -Un posibil candidat la Primaria Lugoj vrea sa interzica Halloweenul

La aproape un an dupa ce a declarat in fata a sute de copii ca Mos Craciun nu exista si este doar un motiv de business si marketing, pastorul baptist Ionel Tutac a recidivat si face o noua declaratie incredibila.

Omul, care nu exclude sa candideze la functia de primar la Lugoj in anul 2016, da lectii oamenilor cum sa “contracareze Halloween-ul”. “Dincolo de aspectul comercial si distractiv, sarbatoarea are un puternic impact spiritual. Copiii nostri vor creste cu impresia ca legendele sunt mai importante decat realitatea, ca Diavolul este mai fascinant decat Hristos, ca celebrarea mortii este mai sugestiva decat celebrarea vietii. Participarea la astfel de sarbatori ii va conduce pe multi sa intre sub autoritatea demonilor, iar suicidul va deveni pentru unii tineri o alternativa mai grozava decat viata. De obicei, astfel de evenimente se termina, uneori, in betii si orgii. Multi dintre participantii la astfel de evenimente isi pierd curajul, optimismul si capacitatea de a invata, lucru sesizat in ultimii ani de tot mai multi profesori”, sustine Tutac intr-o postare pe pagina sa de pe o retea de socializare. Reactia i-a lasat cu gura cascata si pe prietenii lui Tutac, in conditiile in care Halloweenul a fost sarbatorit an de an la o scoala si o gradinita din Lugoj care apartin cultului baptist, cult al carui lider este Ionel Tutac. “Este datoria noastra, a celor care suntem profesori si pastori, sa contracaram aceasta sarbatoare si sa le amintim, celor pe care îi pastorim, ca Biblia, cartea noastra de capatai, interzice participarea copiilor lui Dumnezeu la astfel de evenimente”, a declarat Tutac. Ionel Tutac a precizat, in urma cu cateva luni, ca nu exclude sa intre in lupta pentru Primaria Lugoj. Tutac a pierdut in acest an alegerile pentru functia de presedinte al Cultului Baptist din Romania.