GYM PELE

Se retrag utilajele de pe Cosava-Cosevita. Romanii care se intorc acasa de sarbatori nu vor mai fi nevoiti sa stea la cozi din cauza drumarilor

11 Aprilie 2022
Lugoj Info.ro -Se retrag utilajele de pe Cosava-Cosevita foto: DRDP Timisoara

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara a anuntat luni retragerea tuturor utilajelor de pe DN68A si ridicarea restrictiilor.

service-lugoj

Decizia vine in contextul in care este de asteptat o crestere a traficului rutier pana la sfarsitul lunii. In urmatoarele doua saptamani, mii de masini vor strabate aceasta portiune importanta iar drumarii cred ca pot sacrifica doua saptamani pentru a permite soferilor sa nu stea in trafic din cauza lucrarilor. “Astazi este ultima zi cand vor mai fi lucrari la structura rutiera pe DN 68A Cosava – Cosevita. Pana la sarbatorile de Pasti (22-25 aprilie), se va circula fara restrictii”, a anuntat DRDP Timisoara. Portiunea de drum dintre Margina si Holdea este una dintre cele mai aglomerate din zona de vest a tarii si asta din cauza faptului ca lucrarile la portiunea de autostrada care ar trebui sa lege cele doua localitati, nu au inceput. In aceste conditii, romanii care se intorc in tara de sarbatori sunt nevoiti sa coboare de pe autostrada la Margina si sa conduca pe drumul national pana la intrarea pe autostrada in zona localitatii Holdea. In ciuda faptului ca nu vor intalni lucrari, este de asteptat ca pe portiunea de drum national amintita sa se produca ambuteiaje deoarece drumul cu multe curbe creeaza dificultati soferilor.