vineri, 29 martie 2024
9.9 C
Lugoj
spot_img

Spiritul civic este mai puternic ca niciodata la sat. Primarul din Fardea, incantat de modul in care locuitorii comunei intretin curatenia si spatiile verzi

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Murari s-a declarat incantata de faptul ca, fara sa lanseze vreun avertisment, oamenii au taiat iarba, au strans gunoaiele si au facut ca localitatile sa sclipeasca de curatenie. “Vreau sa le multumesc tuturor cetatenilor care au înteles sa pastreze curatenia si chiar sa amenajeze spatiul public aferent proprietatii pe care o detin! Felicitarile mele!”, a scris Murari pe retelele de socializare postand si cateva imagini din satele comunei.

Modul exemplar in care locuitorii celor sapte sate au ales sa se ingrijeasca de spatiile aflate in vecinatatea proprietatilor este esential in aceasta perioada, in conditiile in care turistii sunt asteptati in lunile urmatoare in zona. Saptamana viitoare, in localitatea Fardea se organizeaza “Ruga Satului”, evenimentul urmand sa adune sute de oameni din toata Tara Fagetului si nu numai. Vezi AICI imaginile postate.

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII