GYM PELE

Inca o formatiune politica pe plan local. Raul Ambrus a adus la Lugoj Platforma Liberal Conservatoare

06 Iunie 2022
Lugoj Info.ro -Raul Ambrus a adus la Lugoj Platforma Liberal Conservatoare foto: Platforma Liberal Conservatoare

Platforma Liberal Conservatoare, condusa de Raul Ambrus, se extinde la nivel judetean.

service-lugoj

Duminica, la Timisoara a avut loc lansarea PMC Timis. Conform organizatorilor, la eveniment au participat peste o mie de persoane. Cu aceasta ocazie au fost prezentate cele 39 de organizatii ale Platformei Liberale din judet, printre care si filiala Lugoj. Raul Ambrus a declarat pentru Lugoj Info.ro ca platforma are un coordonator care a strans deja in jurul sau 20-25 de persoane, urmand ca nucleul sa se dezvolte in perioada urmatoare. Foarte realist si total diferit de liderii politici locali care se viseaza primari, Ambrus a sustinut ca obiectivul principal al formatiunii este implicarea cat mai activa in viata comunitatii, pana in 2024.

Avand in vedere faptul ca in urmatoarele saptamani lista simpatizantilor si a membrilor va creste, Ambrus a sustinut ca urmeaza alegeri pentru desemnarea unei conduceri a filialei lugojene. Platforma Liberal Conservatoare Lugoj isi propune sa atraga in randurile formatiunii lugojeni din toate mediile sociale.
Platforma Liberal Conservatoare a fost înfiintata in luna noiembrie 2021 de catre consilierul local din Timisoara, Raul Ambrus împreuna cu un grup de cinci liberali, membri fondatori ai PNL Timis în anul 1990 si numara peste 1.100 de membri.