Meridian Lugoj incepe verificarile in teren. Presiunea apei a scazut dupa ce zeci de lugojeni au inceput sa ude gradinile

20 Iunie 2022
Lugoj Info.ro - Presiunea apei a scazut dupa ce zeci de lugojeni au inceput sa ude gradinile

Conducerea Meridian 22 Lugoj a dispus mai multe verificari in mai multe cartiere ale orasului dupa ce lugojenii au reclamat lipsa presiunii la robinete.

service-lugoj

Directorul Meridian 22 Acvilian Belintan a confirmat pentru Lugoj Info.ro ca incepand din aceasta saptamana cel putin trei echipe de control vor face verficari pentru a afla cine uda gradinile si foarte important daca consumul este contorizat.Belintan sustine ca in mod normal nu ar trebui sa fie probleme insa desi pompele merg la capacitate maxima distribuirea apei in retea intampina probleme. Conducerea Meridian 22 Lugoj recomanda consumatorilor sa evite utilizarea apei distribuite in retea pentru udatul gradinilor.

Apa furnizata de Meridian 22 este livrata lugojenilor printr-un sistem dimensionat pentru consum menajeriar folosirea in alte scopuri provoaca probleme în alimentarea celorlalti clienti din retea. Conducerea societatii de apa-canal spera ca lugojenii sa dea dovada de intelegere si sa nu se ajunga in situatia in care sa fie impuse restrictii în distibutia apei. Meridian 22 recomanda lugojenilor care au in posesie gradini sa instaleze în gospodarii bazine de captare a apei de ploaie sau sa foreze de puturi de mica adancime. Sefii Meridian 22 atrage atentia consumatorilor sa nu intervina la contor in incercarea de a nu înregistra consumul real de apa. Interventia neautorizata constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea.