GYM PELE

Hotii au pradat casa unui fagetean plecat in strainatate. Infractorii au plecat cu telefoane mobile, bijuterii dar si patru pusti.

01 Iulie 2022
Lugoj Info.ro -Infractorii au plecat cu telefoane mobile, bijuterii dar si patru pusti. foto: ARHIVA

Politistii Orasului Faget efectueaza cercetari fata de 6 barbati, cu varste cuprinse între 20 si 30 de ani, banuiti de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si furt calificat în Orasul Faget.

service-lugoj

Banuitii au fost introdusi în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J Hunedoara. „În data de 30.06.2022, în jurul orei 01:10, politistii din cadrul Politiei Orasului Faget, au fost sesizati cu privire la faptul ca, persoane necunoscute încerca sa escaladeze gardul unui imobil situat pe strada Gheorghe Doja din orasul Faget, judetul Timis.  Ajunsi la fata loului politistii au surprins în flagrant delict doi barbati, de 29 si 30 de ani, în timp ce încercau sa escaladeze gardul unui imobil, acestia fiind condusi la sediul politiei pentru audieri. În urma verificarilor efectuate a reiesit ca, cei doi barbati, împreuna cu alti 4 barbati, cu varste cuprinse între 20 si 24 de ani, ar fi patruns în mod repetat (în noaptile de 20/21.06.2022, 26/27.06.2022 si 28/29.06./2022) în imobilul situat pe strada Gheorghe Doja din orasul Faget, judetul Timis, de unde ar fi sutras 4 arme neletale tip pusca cu aer comprimat, 16 telefoane mobile, scule de pescuit, doua motoferastraie mecanice, produse casnice, bijuterii si un ceas, prejudiciul fiind recuperat partial. De asemenea, în urma investigatiilor efectuate au fost identificati si depistati în orasul Faget si ceilalti 4 barbati, acestia fiind condusi la sediul politiei pentru audieri.”, a anuntat IPJ Timis. Cei 6 banuiti au fost retinuti pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunilor de "nerespectarea regimului armelor si munitiilor" si "furt calificat", fiind introdusi în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I.P.J Hunedoara.