Oamenii nu s-au lasat pacaliti. Angajatii au migrat in numar mare de la serviciile publice desfiintate spre serviciile nou create

06 Iulie 2022
Lugoj Info.ro -Angajatii au depus cereri de transfer de la serviciile publice desfiintate spre serviciile nou create

Angajatii care lucrau in serviciile subordonate Primariei Lugoj si-au depus cererile de transfer pentru preluarea noilor locuri de munca.

service-lugoj

Reprezentantii Primariei Lugoj au declarat ca reorganizarea merge conform planului si ca oamenii au inteles pana la urma ca nu vor ramane fara locuri de munca. Pana in acest moment au depus cereri angajati de la cinematograf, casa de cultura si salubrizare. Probleme ar fi la serviciul de sere si spatii verzi unde oamenii refuza sa se transfere si asta dupa ce angajatii cred ca sunt prea putin platiti in comparatie cu munca pe care o depun si, la indemnul actualei sefe, refuza sa mearga catre noul loc de munca. Buciu s-a tinut de cuvant si i-a lasat in afara organigramei pe cei care plateau chefurile PSD din banii publici sau incasau salarii fara sa mearga la servici.

Deocamdata nu se stie exact ce se va intampla daca lucrurile raman la fel si in zilele urmatoare, insa cel mai probabil urmeaza ca acestia sa isi piarda locurile de munca. In ultimele zile, sefii de servicii au pus presiune pe angajati incercand sa ii convinga sa nu accepte oferta primariei sperand ca isi vor pastra in acest fel si ei locurile de munca. Presiunea si santajul la adresa primarului si a celor din conducerea administratiei locale nu a tinut oamenii, dandu-si seama ca reorganizarea este cat se poate de reala si doar sefii care nu miscau nici un deget, dar incasau lunar mii de lei raman fara locuri de munca. Conform declaratiei de avere, sefa de la "spatii verzi" a incasat anul trecut 50.323 de lei si avea de rambursat un credit in valoare de 22466962 pana in 2035.