Compania a luat masuri. E-Distributie, reactie dupa incendiul de la marginea Lugojului

24 August 2022
Lugoj Info.ro -E-Distributie, reactie dupa incendiul de la marginea Lugojului foto: Lugoj Info.ro

Reprezentantii E-Distributie Banat au reactionat dupa ce mai multi lugojeni au reclamat faptul ca un scurtcircuit la reteaua de distributie a energiei electrice a provocat un incendiu.

service-lugoj

Intr-un mesaj transmis catre Lugoj Info.ro, compania anunta ca a fost instiintata de incident si a intervenit rapid. "Pe linia de joasa tensiune care alimenteaza locuitorii de pe Strada Moara Spaneasca din Lugoj, E-Distributie Banat a montat distantiere, pentru a preveni contactul accidental între cablurile de retea care ar putea produce scurtcircuite. Echipele E-Distributie Banat sunt mereu la dispozitia autoritatilor locale, carora le acorda sprijin tehnic pentru toaletarea vegetatiei pe domeniul public, astfel încat sa lucreze în siguranta. Deranjamentele pot fi semnalate la 0800.070.444 (TelVerde, numar apelabil gratuit de pe teritoriul national) sau la 0256.929, numar cu tarif normal.

Asiguram clientii ca depunem toate eforturile pentru a le oferi un serviciu de distributie de energie electrica în conditii optime", a anuntat E-Distributie Banat. Va reamintim ca la sfarsitul saptamanii trecute mai multi locuitori ai strazii Moara Spaneasca au fost nevoiti sa intervina dupa ce in urma unui scurtcircuit vegetatia uscata din zona a luat foc. Oamenii au fost nevoiti sa actioneze rapid si sa ceara ajutorul pompierilor, speriati ca flacarile ar putea sa ajunga la gospodarii.