Acces mai rapid la informatii. Portalul Delgaz Grid are acum o interfata noua, mai simpla si usor de utilizat de clienti si firme

09 Septembrie 2022
Lugoj Info.ro -Portalul Delgaz Grid are acum o interfata noua, mai simpla si usor de utilizat de clienti si firme foto: captura delgaz.ro

Portalul delgaz.ro are, incepand din luna septembrie, o interfata noua.

service-lugoj

Noul site ii ajuta pe clienti sa acceseze mai simplu si rapid informatiile de care au nevoie, sa anunte un deranjament, sa depuna documente pentru racordarea la sistemul de distributie sau sa isi programeze vizita la centrele de relatii cu publicul.

Portalul aduce si o noutate: atat la sectiunea Gaze Naturale, cat si la cea de Energie Electrica, informatiile vor putea fi selectate in functie de tipul de utilizator, client casnic sau non casnic, operator economic sau furnizor de energie.

Pe langa sectiunile Gaze Naturale si Energie Electrica unde clientii pot accesa informatii privind modul de obtinere a avizelor, procesul de racordare la reteaua de distributie, tarife si legislatie, standardul de performanta in domeniul distributiei, portalul mai are alte doua sectiuni. Despre noi este sectiunea care cuprinde informatii relevante despre companie, dar si un formular de contact in baza caruia clientii pot alege natura interactiunii si pot depune  solicitari, sesizari sau reclamatii. Totodata, la sectiunea Informatii generale se regasesc anunturi si informatii despre achizitii publice, proiectele din fonduri europene, comunicate de presa etc.

 Pe portal, utilizatorii au la dispozitie mai multe functionalitati:

 

  • I Connect – unde se pot depune cererile de racordare la reteaua de distributie de gaze naturale si energie electrica;
  • anuntarea unui deranjament la energie electrica – unde se pot anunta situatiile de intreruperi in alimentare si totodata se poate verifica statusul unui deranjament;
  • verificarea intreruperilor programate in alimentarea cu gaze naturale si energie electrica;
  • programarea vizitei la centrele de relatii cu publicul;
  • programari citiri/inlocuiri contoare – dedicat clientilor Delgaz Grid la care echipele operationale nu au avut acces pentru citirea sau iînlocuirea contoarelor de gaze naturale/energie electrica, sectiune in care se pot face online programari la o noua data.

 

Pentru perioada urmatoare, compania isi propune sa dezvolte noi functionalitati care sa permita clientilor sa solutioneze cat mai simplu si rapid operatiuni care tin de relatia cu distribuitorul de gaze naturale si energie electrica.