GYM PELE

Cererile se pot depune si online. Delgaz Grid a dezvoltat o solutie de digitalizare care va imbunatati procesul de racordare

14 Septembrie 2022
Lugoj Info.ro -Delgaz Grid a dezvoltat o solutie de digitalizare care va imbunatati procesul de racordare

Compania de distributie a gazelor naturale si a electricitatii, Delgaz Grid, a implementat o noua solutie de digitalizare.

Aceasta usureaza procesul de racordare la reteaua de gaze naturale a clientilor, care pot depune cereri de racordare online, precum si direct, la Centrele de Relatii cu Publicul. Prin intermediul noii aplicatii, datele si informatiile primite de la clienti pentru racordare la retea sunt introduse o singura data, pe o platforma, de unde sunt generate automat toate documentele aferente procesului de racordare (Avizul Tehnic de Racordare, oferta de contract de racordare/extindere, adresa de inaintare catre client, solicitarea de selectare a operatorului economic etc.). Totodata, aplicatia genereaza automat notificarile catre clienti si acestia primesc documentele direct pe e-mail, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la sediul companiei. Noutatea pe care o aduce aplicatia este faptul ca aceasta emite automat si documentele necesare in etapele de executie si genereaza un flux de lucru care permite o si mai buna monitorizare a lucrarilor de racordare la reteaua de gaze naturale. In cadrul companiei sunt functionale mai multe platforme si aplicatii (Acces Delgaz - pentru racordarea noilor consumatori, platforma dedicata schimbarii furnizorului, aplicatii pentru programare citirii/înlocuirii contoarelor, anuntarea deranjamentelor, programarea online a vizitei la Centrele de Relatii cu Publicul etc.). In continuare, compania dezvolta noi solutii de digitalizare/automatizare si a altor procese pentru cresterea calitatii oferite utilizatorilor sistemului de distributie.