Romanian Czech English French German Hungarian Italian Portuguese Serbian Spanish Ukrainian

Foarte buna pentru lugojenii care calatoresc in strainatate. O aplicatie iti spune exact cat timp stai in punctele de frontiera

23 Decembrie 2015
lugojinfo.ro -O aplicatie iti spune exact cat timp stai in punctele de frontiera

Politia de Frontiera a pus la dispozitia cetatenilor care calatoresc in strainatate o aplicatie prin care afla exact timpii de asteptare in frontierele din toata tara.

Cuptorul cu lemne

Programul care va permite sa vedeti exact timpii de asteptare a fost pus deja in functiune. Politistii au anuntat ca au recurs la aceasta metoda pentru a veni in sprijinul participantilor la trafic, care tranziteaza punctele de frontiera rutiere existente la granita, in perioadele in care se prefigureaza cresteri ale valorilor de trafic. Aplicatia este disponibila la adresa www.politiadefrontiera.ro/medie-timpi/. Valorile de trafic si timpii de asteptare sunt afisati si pe prima pagina a site-ului Politiei de Frontiera, actualizata periodic (la intervale de aproximativ doua ore sau cand situatia o impune). Aplicatia contine date despre timpii de asteptare pentru doua tipuri de vehicule, autoturisme si camioane, atat pe sensul de intrare, cat si pe cel de iesire din Romania. De asemenea, este precizat, pentru fiecare punct de trecere a frontierei, numarul arterelor de control, pe fiecare sens.