vineri, 1 martie 2024
17.9 C
Lugoj
spot_img

SolarWest finalizează instalarea unui sistem fotovoltaic de 300 kW la sediul CNAIR – CESTRIN

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

În era în care problemele legate de schimbările climatice și sursele de energie regenerabilă devin din ce în ce mai importante, inițiativele care promoveaza soluții durabile capătă tot mai multă tracțiune.

Cu acest scop în minte, SolarWest a finalizat cu succes instalarea unui sistem fotovoltaic de 300 de kW la sediul CNAIR – CESTRIN (Centrul de Studii pentru Transporturi și Infrastructură), demonstrând o abordare remarcabilă în promovarea energiei verzi și a sustenabilității.

Una dintre cele mai notabile caracteristici ale acestui proiect a fost viteza și eficiența cu care sistemul fotovoltaic a fost instalat. Cu resursele lor tehnice și echipa de specialiști bine pregătită, SolarWest a reușit să finalizeze acest proiect într-un timp record, aducând astfel un beneficiu semnificativ mediului și bugetului CNAIR – CESTRIN. Instalarea rapidă a sistemului a redus semnificativ timpul de implementare, permițând institutiei să înceapă să beneficieze de sursele de energie regenerabilă in 2 saptamani de la semnarea contractului.

Colaborarea excelentă cu CESTRIN a fost un alt aspect cheie al succesului acestui proiect. SolarWest a lucrat strâns cu echipa CNAIR – CESTRIN pentru a asigura că sistemul fotovoltaic îndeplinește cerințele specifice ale instituției. Comunicarea deschisă și eficientă între cele două părți a fost esențială în întregul proces, contribuind la identificarea soluțiilor optime și la rezolvarea rapidă a oricăror obstacole întâmpinate pe parcurs.

Impactul este semnificativ. Sistemul fotovoltaic va contribui la reducerea amprentei de carbon a instituției CESTRIN și va genera economii semnificative pe termen lung prin utilizarea energiei solare. Aceasta este o modalitate concretă de a sprijini sustenabilitatea și de a reduce dependența de sursele tradiționale de energie, a declarat Flavius Pascas, Directorul SolarWest.

Sistemul fotovoltaic instalat de SolarWest la CNAIR – CESTRIN reprezintă un exemplu de colaborare eficientă între companii private și instituții publice pentru a promova soluții ecologice. Cu ajutorul tehnologiei solare, CNAIR – CESTRIN va putea reduce semnificativ amprenta de carbon și va contribui la utilizarea responsabilă a resurselor energetice. Acest proiect marchează o reușită notabilă în promovarea energiei curate și sustenabile în România și demonstrează cum o cooperare eficientă poate conduce la rezultate benefice atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru economie.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Pericol de inundatie la statia de epurare de la Jabar. Au fost trimise in zona mai multe utilaje

Administratia Bazinala de Apa Banat (ABA Banat) a început,...

Final de iarna. Prognoza meteo pentru perioada 26 februarie – 10 martie

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru...

Demisie in bloc. Intreaga organizatie PNL Gavojdia, in frunte cu primarul Danut Stoica, a trecut la PSD

Continua anunturile facute de liderul PSD Timis, Alfred Simonis....