sâmbătă, 23 septembrie 2023
23.8 C
Lugoj
spot_img

Sunt construite in proportie de 70%. Asa arata pasajele verzi de pe autostrada Lugoj-Deva

Data:

spot_img
spot_img

La finalul vizitei, Homor a facut precizari cu privire la darea in folosinta a celor trei tronsoane aflate in lucru. „Am vrut sa vad loturile 2, 3 si 4 de pe tronsonul de autostrada Lugoj – Deva. In mod special, m-am oprit la „pasajele verzi” (ecoducte) ca sa vad cum merg lucrarile. Anul acesta am reusit sa obtinem autorizatiile de construire si, acum, pasajele sunt construite in proportie de aproximativ 70%. Asa dupa cum ne-am propus, anul viitor in luna iunie ar trebui sa fie finalizate. Conform ritmului de lucru asumat de catre antreprenori, cele trei loturi vor putea fi puse in circulatie treptat, astfel incat la sfarsitul anului viitor sa se circule pe intreg tronsonul autostrazii Lugoj – Deva. In ceea ce priveste sectiunea cu tunele de pe lotul 2, pana la finele acestui an va fi demarata procedura de achizitie publica”, a declarat Homor. In acest moment stadiul lucrarilor este urmatorul:

 Proiectare si executie autostrada Lugoj – Deva Lot 2, km 27+620 – km 56+220, în lungime de 28,600 km           

Antreprenorul lucrarii este Asocierea SALINI IMPREGILO SpA si S.E.C.O.L. – Societa Edile Construzioni e Lavori – S.A – SECOL Societa Edile Construzioni Opere e Lavori S.P.A., stadiul fizic fiind de 49.69%.

 

Proiectare si executie autostrada Lugoj – Deva Lot 3, km 56+220 – km 77+361, în lungime de 21,141 km           

Antreprenorul lucrarii este Asocierea S.C. Teloxim Con S.R.L. – COMSA S.A. – Aldesa Construcciones S.A. – Arcadis Eurometudes S.A., stadiul fizic fiind de  63.68%.

 

 Proiectare si executie autostrada Lugoj – Deva Lot 4, km 77+361 – km 99+500, in lungime de 22,139 km                                                                                                                          

Antreprenorul lucrarii este Asocierea S.C. TEHNOSTRADE S.R.L. – S.C. SPEDITION UMB S.R.L., stadiul fizic fiind de 48,13%.

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII