marți, 25 iunie 2024
22.9 C
Lugoj
spot_img

Tanarul care a fugit imediat dupa scandal, mai facuse inchisoare tot pentru o tentativa de omor. 45 de zile de ingrijiri medicale, pentru agentul batut cu parii, la Maguri

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Politistii lugojeni l-au dus in fata judecatorilor timisoreni si pe al doilea individ acuzat ca a batut cu bestialitate un agent de paza din Lugoj.

Individul cautat de politie si dat in consemn la frontiera, a ales sa se predea oamenilor legii, stiind ca nu va avea nicio sansa sa stea ascuns prea mult timp. Tanarul este o mai veche cunostinta a politistilor lugojeni si asta, dupa ce in toamna lui 2017 a fost arestat si mai apoi, condamnat pentru o alta tentativa de omor, tot in fata unei sali de pacanele din Lugoj. Atunci, barbatul din Maguri a folosit un briceag, pentru a-si pedepsi adversarul. Judecatorii au decis arestarea celor doi agresori, pentru scandalul de vineri. Va reamintim ca un agent de paza a ajuns la spital in stare grava, dupa ce a intrat intr-un conflict cu cativa locuitori din Maguri. Agentul a mers sa isi faca dreptate singur la Maguri, unde a fost batut cu parii si a fost la un pas de moarte. „In fapt, s-a retinut ca in data de 23.06.2023, in jurul orei 21:30, cei doi inculpati – localnici din satul Maguri, judetul Timis, au intrat in conflict cu alte persoane venite cu un autoturism in localitate, pe fondul unor neintelegeri anterioare, care au avut loc in municipiul Lugoj. Folosind unele obiecte contondente, in timpul agresiunilor, cei doi inculpati ar fi lovit de mai multe ori in zona capului, cu obiecte din lemn, persoana vatamata, provocandu-i leziuni traumatice care necesita 45 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare si care i-au pus viata in primejdie.”, au anuntat magistratii timisoreni. La randul lor, procurorii lugojeni au anuntat ca au audiat mai multe persoane si au identificat toti participantii la scandal, impreuna cu politia, urmand sa aplice legea in functie de implicarea fiecarei persoane.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII