miercuri, 27 septembrie 2023
22.6 C
Lugoj
spot_img

Trei talharii in doua zile. Minorul care a atacat mai multi lugojeni si le-a furat bunurile, isi va afla pedeapsa in cateva luni

Data:

spot_img
spot_img

Magistratii de la Judecatoria Lugoj, au decis ca procesul in care un minor este acuzat de trei fapte de talharie, poate incepe.

Individul, care in acest moment este arestat, a dat dovada de un cinism iesit din comun, talharind trei persoane pe strazile din Lugoj, in doar doua zile. Procurorii lugojeni au atras atentia judecatorilor prin actul de sesizare, ca infractiunile au fost facute in zone intens circulate, iar victime au fost persoane in etate, care nu au putut opune rezistenta. Prima talharie a fost comisa in data de 31.07.2023, in jurul orei 07,30, cand inculpatul a acostat o persoana in timp ce aceasta se afla in zona Unic si avea telefonul in mana, fiind pregatita sa initieze o convorbire telefonica. Infractorul i-a smuls din mana aparatul, dupa care a disparut. Peste nici doua ore, minorul a lovit din nou, acostand o alta persoana. De aceasta data, adolescentul a deposedat victima prin smulgere de o plasa in care se aflau un telefon mobil, un portofel cu un card de bonuri, un card de sanatate, cartea de identitate, suma de 12 lei si 70 de euro. In timp ce era cautat de politisti, tanarul a mai comis o fapta in dimineata zilei de 1 august, cand a acostat o persoana care se afla la intersectia dintre strada Insulei si strada Libertatii. Minorul i-a smuls din mana victimei o plasa in care se aflau alimente (trei banane si doua paini). Victima, socata de cele intamplate, s-a luptat cu talharul, alegandu-se cu o fractura la umar, dar si mai multe leziuni si contuzii. Judecatorii lugojeni urmeaza sa decida in cateva luni, pedeapsa pentru aceste fapte.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII