sâmbătă, 20 iulie 2024
21.9 C
Lugoj
spot_img

Ultima saptamana de inscriere. Peste 1600 de locuri, scoase la concurs in scolile de politie

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Inspectoratul de Politie Judetean Timis, prin Serviciul Resurse Umane, desfasoara recrutari pana la data de 5 mai 2023, inclusiv in zilele de sambata si duminica.

Inscrierile se fac pentru sesiunea aprilie – iunie 2023, a concursurilor de admitere in unitatile de invatamant postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Depunerea cererilor de inscriere (cerere – tip, prevazuta in Anexa 2 la anuntul de recrutare) se realizeaza exclusiv in format electronic, in intervalul mentionat, pe adresa de email resurseumane@tm.politiaromana.ro.

Concursul de admitere se realizeaza pentru urmatoarele unitati de invatamant:

– Scoala de Agenti de Politie „VASILE LASCAR”  Campina (1340 de locuri);

– Scoala de Agenti de Politie „SEPTIMIU MURESAN” Cluj Napoca(300 de locuri).

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei si barbati, iar candidatii se pot inscrie la o singura scoala postliceala a M.A.I.

Oferta educationala, conditiile de recrutare, documentele si formularele necesare, alaturi de detaliile privind concursul de admitere, pot fi accesate, in mod gratuit, pe link-ul

https://tm.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant/a-n-u-n-t-privind-activitatea-de-recrutare-a-candidatilor-pentru-participarea-la-concursul-de-admitere-in-unitatile-de-invatamant-postliceal-ale-ministerului-afacerilor-interne-sesiunea-aprilie-iunie-2023.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII