duminică, 3 martie 2024
7.9 C
Lugoj
spot_img

Unii si-au scos la vanzare mobila sau obiectele personale. Sute de lugojeni s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe Aris Marta

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

In ultimele zile la Lugoj a fost demarata o actiune de mare anvergura care are ca scop strangerea de fonduri pentru ca Aris sa se poata opera. Apropiatii lugojeanului sustin ca un medic specialist a acceptat sa il opereze pe Aris la o clinica din Viena, insa pentru a ajunge pe masa de operatie are nevoie de aproximativ 70.000 de euro, dintre care, aproape jumatate din suma este necesara pentru tratamentul si recuperarea post operatorie, bani de care barbatul nu dispune in acest moment. In ultimele ore au fost donati aproximativ 80.000 de lei doar prin intermediul retelei de socializare Facebook, alte donatii fiind facute direct in conturile unei banci. Zeci de lugojeni si-au scos la vanzare bunuri personale incercand sa stranga bani care sa il ajute pe lugojean sa castige batalia cu boala nemiloasa. “Operatia este foarte urgenta deoarece este într-o stare critica din cauza riscului de infectie. Aris obisnuia sa fie o persoana sanatoasa, sportiva si cu suflet bun, cu o minte stralucitoare, mereu dispusa sa ajute. Împreuna îi putem da lui Aris o sansa la viata! Va rugam sa ne ajutati cu cat de putin sau mult puteti! Aris are nevoie de ajutorul nostru! La doar 41 de ani sufera de Limfom NON-Hodgkin cu multiple metastaze osoase si o tumoare gigantica la nivelul maxilarului. A urmat tratament cu citostatice si radioterapie, dar starea lui nu s-a îmbunatatit. Tumoarea de la nivelul fetei a crescut, s-a spart si s-a necrozat. In Romania, medicii nu îl opereaza. A fost acceptat pentru operatie urgenta in Viena, costurile operatiei exclusive fiind de 40.000 euro + costurile chimioterapiei si radioterapiei, aproximativ 30.000.”, este anuntul postat pe retelele de socializare de lugojenii implicati in aceasta campanie. 

Donatii prin intermediul FACEBOOK se pot face urmand linkul sau in contul RO36BRDE360SV32355313600 – titular cont Marta Aris Richard. De asemenea, mai aveti la dispozitie grupul ” IMPREUNA PENTRU ARIS „.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Pericol de inundatie la statia de epurare de la Jabar. Au fost trimise in zona mai multe utilaje

Administratia Bazinala de Apa Banat (ABA Banat) a început,...

Final de iarna. Prognoza meteo pentru perioada 26 februarie – 10 martie

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru...

Demisie in bloc. Intreaga organizatie PNL Gavojdia, in frunte cu primarul Danut Stoica, a trecut la PSD

Continua anunturile facute de liderul PSD Timis, Alfred Simonis....