vineri, 22 septembrie 2023
31.4 C
Lugoj
spot_img

Unul tragea dupa pasari, altul isi ameninta sotia la betie, ca o impusca. Pedepse cuprinse intre zece luni si un an si doua luni de inchisoare, cu amanarea pedepsei, pentru pistolarii din Sacosu Mare  

Data:

spot_img
spot_img

Judecatoria Lugoj a dat primele sentinte in dosarul in care trei barbati din Sacosu Mare, erau acuzati de nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

La sfarsitul lunii martie 2022, trupele speciale ale politiei si jandarmeriei au perchezitionat patru locuinte, dupa ce politistii au primit informatii ca trei indivizi detin arme si munitie ilegal. Actiunea, desfasurata sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj, a pornit de la un denunt al unui localnic, care a sustinut ca unul dintre suspecti trage cu arma dupa pasari, iar un altul si-a amenintat sotia ca o impusca. Perchezitiile s-au soldat cu ridicarea mai multor pistoale si pusti, dar si cartuse. Oamenii legii au mai ridicat si diferite trofee, colti si pinteni, provenite de la pasari si animale salbatice, dar si mai multe plante de cannabis. Cei trei indivizi au fost condamnati acum la pedepse cuprinse intre zece luni si un an si doua luni de inchisoare, judecatorii stabilind amanarea pedepselor pentru un termen de doi ani. Sentinta judecatorilor lugojeni nu este definitiva. Toate armele au fost confiscate.  

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII