miercuri, 4 octombrie 2023
16 C
Lugoj
spot_img

V-ati facut planuri pentru sambata? Se deschide “La cai”, unul dintre cele mai incantatoare locuri de relaxare din Banat

Data:

spot_img
spot_img

Dupa luni de asteptare, sambata, 1 iulie, se deschide “La cai”, o locatie care cu siguranta va aduce multa bucurie copiilor si parintilor.

Situata in localitatea Belint, la numarul 565, “La cai” este un proiect de suflet al campionului national si european la echitatie, Laurentiu Covaci. Deschiderea noii locatii va fi sarbatorita asa cum se cuvine incepand cu ora 12, cu plimbari cu trasura sau calarie in regim gratuit. “La cai” va oferi incepand de sambata, trasee calare in natura, dar si plimbari cu trasura. Complexul are amenajate un loc de joaca deosebit, iar doritorii pot organiza evenimente private cu tematica ecvestra atat in exterior, cat si in interior, un loc de picnic, dar pot interactiona si cu o serie de animale. Clubul sportiv de echitatie Laurentiu Covaci, infiintat in 2002, isi reincepe activitatea sportiva prin diferite proiecte, parteneriate si creeaza cadre pentru promovarea sportului ecvestru, au anuntat proprietarii locatiei din Belint.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

CSM Lugoj si Maraton 93 Lugoj au dominat Cupa “Ana Lugojana”, Memorial Vasile Stoica

Sportivii cu dizabilitati legitimate la CSM Lugoj si Maraton...

Anunt important pentru angajatori. Termenul limita este 27 octombrie

Inspectoratul Teritorial de Munca Timis va declansa de la...

Go Invictus! Lugojul inclus in traseul albastru al Stafetei Veteranilor

A zecea editie a Stafetei Veteranilor, are loc la...