joi, 28 septembrie 2023
17.3 C
Lugoj
spot_img

Vrei sa devii jandarm? Sapte sute de locuri sunt disponibile la scolile din Dragasani si Falticeni

Data:

spot_img
spot_img

Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara desfasoara o noua campanie de recrutare.

Pana pe 5 mai, persoanele care doresc o cariera militara in Jandarmeria Romana, se pot inscrie pentru noua  sesiune de admitere. In cele doua scoli militare, sunt disponibile 700 de locuri:

– La Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Dragasani, sunt scoase la concurs un numar de 350 locuri, din care 3 sunt destinate  cetatenilor de etnie roma, iar 3 celor de alta minoritate.

– La Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi „Petru Rares” Falticeni, sunt scoase la concurs 350 locuri, din care 3 sunt destinate cetatenilor de etnie roma, iar 3 celor de alta minoritate.

“Pentru a urma cursurile scolilor militare de subofiteri jandarmi din Dragasani sau Falticeni, trebuie indeplinite anumite conditii, ce pot fi consultate pe site-ul oficial al Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara: www.jandarmeriamobilatimisoara.ro. Cererea-tip de inscriere se depune pana pe data de 05 mai a.c., exclusiv in format electronic, la adresa de e-mail grjmbtm@jandarmeriamobilatimisoara.ro, inclusiv in zilele de sambata si duminica, iar dosarele se depun personal si in volum complet, pana la data de 15 mai a.c., la sediul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara, situat in municipiul Timisoara, strada Gheorghe Baritiu, nr.19-21.”, a anuntat Sublocotenent Daniela-Mihaela Gintaru, Ofiter Informare, relatii publice si cu publicul din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobila Timisoara.

Pe siteul http://www.jandarmeriamobilatimisoara.ro/drupal/node/31 gasiti postate toate informatiile necesare pentru sesiunea admiterii in scolile militare de subofiteri jandarmi. Daca aveti nevoie de ajutor, puteti apela numarul de telefon (prin centrala) 0256.490.990 – interior 24.412.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII