sâmbătă, 4 mai 2024
23.9 C
Lugoj

Controale si perchezitii. Politistii timisoreni s-au mutat pentru cateva ore la Lugoj

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Zeci de oameni ai legii au fost angrenati timp de trei ore intr-o desfasurare de forte impresionanta. Actiunea pusa la cale de noul sef al IPJ Timis, comisarul sef Nicolae Boia, a avut loc intre orele 09-12, principalul obiectiv fiind acela de îmbunatatire a climatului de siguranta civica, prevenirea activitatilor infractionale, cresterea vizibilitatii elementului politienesc si reducerea riscului rutier. Pentru activitatea care a avut si un caracter preventiv au fost implicati politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, Serviciului Rutier, reprezentanti din cadrul I.T.M. Timis, C.J.P.C. Timis, D.S.V. Timis, Politiei Locale Lugoj si Garzii Forestiere Timisoara.

“Efectivele au actionat pentru verificarea legalitatii functionarii unitatilor comerciale, depistarea persoanelor urmarite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infractiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încalcarea legislatiei privitoare la circulatia autovehiculelor pe drumurile publice, precum si pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenta. Astfel, au fost controlate 14 unitati comerciale, verificate peste 200 de autovehicule si legitimate aproape 400 de persoane”, a anuntat IPJ Timis.

În urma controalelor efectuate, au fost constatate 2 infractiuni si aplicate 126 de sanctiuni contraventionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea totala a sanctiunilor aplicate este de aproape 50.000 de lei. Tot vineri, politistii au efectuat 2 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Lugoj, la persoane banuite de contrabanda cu tigari, în urma carora au fost depistate si ridicate în vederea continuarii cercetarilor 3000 de tigarete de contrabanda. Pe timpul actiunilor au fost retinute în vederea suspendarii 2 permise de conducere si au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII