miercuri, 22 mai 2024
22.9 C
Lugoj
spot_img

„112, ce urgență aveți? A fost o împușcătură din greșeală, la Jdioara.” S-a dat prima sentință în cazul bărbatului care și-a împușcat mortal bunicul

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Magistrații de la Judecătoria Lugoj au pronunțat prima sentință în cazul bărbatului care, în primele zile ale anului trecut, și-a împușcat mortal bunicul cu o armă de vânătoare deținută ilegal.

Viorel Ionuț Antoni a fost condamnat în primă instanță la doi ani și zece luni pentru ucidere din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Din dosarul ajuns pe masa magistraților rezultă că bărbatul nu a avut intenția de a-și împușca bunicul în cap și că totul a fost un accident. Bărbatul din Jdioara și-a recunoscut faptele și a colaborat cu anchetatorii, deși la început a încercat să îi inducă în eroare pe oamenii legii. Omul a recunoscut că a participat la mai multe partide de braconaj și, după moartea unui prieten, a intrat în posesia unei arme care era ascunsă în pădure. În ajunul Bobotezei, bunicul său l-a întrebat de armă, după ce la Crivina o persoană fusese împușcată accidental la o partidă de vânătoare ilegală. Bărbatul i-a arătat bătrânului pușca, însă din greșeală a apăsat pe trăgaci și l-a împușcat în cap, bunicul murind pe loc. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII