vineri, 26 aprilie 2024
11.9 C
Lugoj
spot_img

Atentionare de calatorie. Regatul Danemarcei prelungeste perioada de efectuare a controalelor la frontiere pana in 11 noiembrie 2021

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa se asigure ca detin în permanenta asupra lor, pe timpul calatoriei spre si dinspre Regatul Danemarcei, un act de identitate valabil (pasaport sau carte de identitate nationala).

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numarul de telefon al Ambasadei Romaniei la Copenhaga: +4539407177, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center în regim de permanenta.

De asemenea, cetatenii romani care se confrunta cu o situatie dificila, speciala, cu un caracter de urgenta, au la dispozitie si telefonul de permanenta al misiunii diplomatice a Romaniei în Regatul Danemarcei: +4527355537. Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani consultarea paginilor de Internet: http://copenhaga.mae.rowww.mae.ro si reaminteste faptul ca cetatenii romani care calatoresc în strainatate au la dispozitie aplicatia „Calatoreste în siguranta” (www.mae.ro/app_cs), care ofera informatii si sfaturi de calatorie.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Nuntă pe stil nou la Lugoj. Un mire a plătit cocaina împărțită nuntașilor

Un tânăr din Lugoj a fost condamnat la închisoare...

Dosare penale la Lugoj și Făget. Câteva tone de azot și alte produse pentru protecția plantelor au fost confiscate

Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J....

Invitație la mișcare. Honeywell organizează a patra ediție a evenimentului HoneyRun

Honeywell organizează în data de 2 Iunie 2024 evenimentul...