(VIDEO) Lihoni a franat brusc, parca intentionand sa provoace accidentul. Primarul din Bethausen, “lovit din spate” de presedintele AUR din localitate

23 Noiembrie 2021
Lugoj Info.ro -Primarul din Bethausen, “lovit din spate” de presedintele AUR din localitate foto-video: Lugoj Info.ro

Taraboi mare la Bethausen unde primarul PNL Ioan Lihoni a intrat in conflict cu presedintele Aur Bethausen, Nicolae Benzar.

service-lugoj

Cei doi au ajuns sa se urmareasca in trafic si chiar sa isi loveasca masinile, sustin mai multi localnici care au cunostinta de conflictul dintre cei doi. Primarul Ioan Lihoni afirma ca luni a fost victima unui incident grav. “Masina primariei a fost lovita în mers de un cetatean al comunei cu alte orientari politice, care de o luna încoace ma hartuieste, filmeaza si ma urmareste non-stop, trimitandu-mi si mesaje de amenintare.”, sustine primarul pe o retea de socializare. În urma impactului, Lihoni ar fi suferit mai multe leziuni si contuzii la coloana necesitand transportul la spital cu ambulanta. “Autorul a parasit locul accidentului fiind adus înapoi de catre echipajele de politie. Mentionam ca acesta a avut un comportament agresiv si este o persoana cu condamnari în trecut, deosebit de periculoasa”, au precizat si reprezentantii Primariei Bethausen. De cealalta parte, cel care se pretinde a fi presedintele AUR Bethausen, Nicolae Benzar, sustine ca primarul a franat brusc, fara a avea un obstacol, tocmai pentru a provoca accidentul. Benzar aduce in sprijinul sau si imaginile video care ii cam dau dreptate. Pe filmare se vede cum masina condusa de Benzar ruleaza cu 79-80 de kilometri la ora exact in momentul in care Lihoni, care se afla in fata sa, franeaza brusc. Nicolae Benzar spune ca este victima in acest caz, tocmai pentru ca de o perioada de timp scoate la iveala neregulile facute de Lihoni in primaria pe care acesta o conduce. Benzar sustine ca Lihoni lucreaza fara nici o jena cu firmele de familie, pe banii publici, fara ca cineva sa ia vreo masura. Incidentul petrecut pe drumul dintre Bethausen si Cliciova se afla acum in atentia politiei care va trebui sa stabileasca daca evenimentul rutier a fost sau nu provocat de unul dintre cei doi soferi.