duminică, 19 mai 2024
20.9 C
Lugoj
spot_img

Ce trebuie să știți despre piesele de schimb pentru drujbă

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Aceștia sunt în activitate de peste 300 de ani și produc drujbe de aproape 60 de ani. Cu toate acestea, chiar și cele mai bune drujbe Husqvarna nu sunt imune la uzură, mai ales dacă nu efectuați o întreținere corespunzătoare. Fie că sunteți un tăietor de lemne profesionist sau pur și simplu un proprietar de locuință care încearcă să scape de copacii prea mari din curte, tot trebuie să vă inspectați acele piese de drujbă din când în când. 

Cumpărarea de piese de drujbă de schimb este cu siguranță o alternativă mai ieftină în comparație cu reparațiile, iar stocarea pieselor de schimb este o opțiune înțeleaptă pentru orice eventualitate. În acest articol, am notat cele mai esențiale piese ale drujbelor Husqvarna 350 și 440 care necesită adesea mai multă îngrijire, astfel încât să puteți profita la maximum de produsul dumneavoastră.

Husqvarna 350 este unul dintre cele mai vechi modele ale mărcii. A fost lansat în 2003 și, din păcate, a fost scos din uz. Cu toate acestea, dacă dețineți 350, atunci puteți atesta faptul că acest model se ridică la nivelul de calitate stabilit de marca sa și este construit pentru a face față nevoilor de tăiere a copacilor de nivel mediu și înalt, atât ale tăietorilor de lemne profesioniști, cât și ale utilizatorilor casnici. Performanțele sale sunt în continuare la nivelul celor mai noi drujbe și, de asemenea, încă se mai pot găsi piese de drujbă noi pentru acesta.

Un produs mai nou în gamă este Husqvarna 440e. Acesta este o drujbă cu lanț excelent pentru toate tipurile de utilizare. Este suficient de compactă pentru a nu intimida niciun proprietar de locuință care caută o drujbă, dar suficient de puternică pentru a se ocupa de proiectele profesionale care necesită o drujbă mai mică.

Deși, nu este proiectat pentru sarcini grele, face o treabă excelentă pentru scopul pentru care este destinat. Husqvarna 440e este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unei drujbe ușor de pornit și de manevrat la locul de muncă. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un produs la un preț rezonabil de la o companie de înaltă calitate.

Piesele de schimb de înaltă calitate pentru drujbele Husqvarna pot fi achiziționate online în mod convenabil. Aceste produse au o etichetă OEM (Original Equipment Manufacturer) pe descrierea produsului.

Achiziționarea unor piese de drujbă de schimb, a înlocuitorilor și a accesoriilor de la un furnizor oficial garantează calitatea articolului și vă oferă liniștea că este acoperit de serviciul de garanție Husqvarna.

Deoarece lanțul face principala treabă de a tăia lemnul, acesta trebuie să fie menținut ascuțit pentru a funcționa bine. Orice lanț de drujbă, indiferent de marca pe care o folosiți, se va deteriora în urma utilizării repetate. Alți factori, cum ar fi utilizarea necorespunzătoare și lubrifierea minimă, pot, de asemenea, să grăbească procesul de uzură a lanțului dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă lanțul dvs. este deja tocit și continuați să tăiați cu el, veți avea parte de lovituri frecvente și de o scădere a eficienței drujbălui.

Bara de ghidare este utilizată simultan cu lanțul dumneavoastră și trebuie inspectată periodic pentru a detecta semne de uzură și deteriorare. Dacă bara dvs. nu poate tăia drept și lanțul a devenit prea slăbit, atunci este timpul să căutați o înlocuire. Indiferent cât de nou sau de ascuțit este lanțul dumneavoastră, acesta nu va funcționa bine dacă îl asociați cu o bară uzată.

Atunci când cumpărați piese de drujbă cum ar fi un lanț, asigurați-vă că îl potriviți cu lungimea barei de pe ferăstrăul dumneavoastră cu lanț. Pentru o utilizare optimă și o calitate asigurată, folosiți întotdeauna piese de schimb directe furnizate de Husqvarna.

Modelul 350 folosește de obicei o bară de 18 inch, așa că veți avea nevoie de un lanț cu o lungime corespunzătoare. O piesă de înlocuire directă de la Husqvarna este ușor de găsit online. Este ușor de instalat și oferă un recul scăzut și vibrații reduse la utilizare.

Modelul 440e are, de asemenea, un lanț de înlocuire directă. Acest model utilizează o bară de 16 inch, dar este de obicei compatibil cu ferăstraie cu lungimi de 13 până la 18 inch.

Atunci când vă înlocuiți bara și lanțul, Husqvarna oferă și piese de schimb directe cu aceleași măsuri. Rețineți, că specificațiile produsului pentru bara de înlocuire vor indica adesea dacă este compatibilă cu alte modele de drujbe Husqvarna, cum ar fi 350, ceea ce este foarte benefic dacă dețineți modele diferite.

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Ce genți se poartă primăvara aceasta – 7 tendințe

Ai în plan să îți îmbogățești colecția de genți,...

Accident la Belinț. O persoană a fost rănită

O persoană a ajuns la spital luni la prânz...