miercuri, 4 octombrie 2023
23.9 C
Lugoj
spot_img

Cinci zile de controale pe strazile din Lugoj. Soferi bauti, drogati sau fara permis si o masina cu numere false, pe strazile din Lugoj

Data:

spot_img
spot_img

Zeci de politisti si jandarmi din Lugoj si Timisoara au participat la o razie de proportii, care a avut loc pe parcursul intregii saptamani.

IPJ Timis a anuntat ca in perioada 12-16.06.2023, politistii municipiului Lugoj au desfasurat activitati in zona de competenta, in vederea prevenirii si combaterii faptelor de natura penala si contraventionala, precum si pentru prevenirea si combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. “Au fost legitimate peste 250 de persoane, controlate 196 de autovehicule, fiind efectuate 122 de testari cu aparatul etilotest si 7 testari cu aparatul Drugtest. In urma verificarilor efectuate, au fost aplicate 125 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 48.250 de lei, conform O.U.G. 195/2002R. De asemenea, politistii au retinut, in vederea suspendarii, 7 permise de conducere si au constatat 11 infractiunii la regimul rutier.”, au anuntat oamenii legii.  

Politistii au dat si mai multe exemple:

În data de 13.06.2023, în jurul orelor 00:05, politistii lugojeni au depistat în trafic un barbat în varsta de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Herendestiului din municipiul Lugoj, avand o alcoolemie de 0,66mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificarilor efectuate în bazele de date, a reiesit ca acesta nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul era neînmatriculat si avea aplicate numere false de înmatriculare. A fost întocmit un dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului, conducerea unui autoturism fara a detine permis de conducere, punerea în circulatie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat si punerea în circulatie sau conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

În data de 14.06.2023, politistii lugojeni au depistat în trafic în municipiul Lugoj, un barbat în varsta de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism aflandu-se sub influenta substantelor psihoactive (amphetamina). A fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta substantelor psihoactive.

În data de 14.06.2023, politistii lugojeni au depistat un barbat în varsta de 34 de ani în municipiul Lugoj, în timp ce conducea un autoturism fara a detine permis de conducere. A fost întocmit un dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul fara a detine permis de conducere.

În data de 14.06.2023, politistii lugojeni au depistat în municipiul Lugoj o femeie în varsta de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism avand o alcoolemie de 0,71 mg./l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit un dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII