joi, 18 aprilie 2024
7.9 C
Lugoj
spot_img

CSM LUGOJ – Jedinstvo Stara Pazova. Anuntul facut de organizatori, cu doar cateva ore inainte de marele meci

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Sala Ioan Kunst Ghermanescu din Lugoj va gazdui, miercuri, returul semifinalei CEV Challenge Cup, dintre CSM Lugoj si echipa sarba, Jedinstvo Stara Pazova.

Lugojencele au pierdut in meciul tur cu 2-3, insa isi pastreaza sansele de calificare in finala. Avand in vedere interesul urias pentru acest meci, care se anunta unul istoric, organizatorii competitiei, clubul CSM Lugoj, au anuntat suplimentarea numarului de locuri, dar si faptul ca accesul in sala se va face mai repede decat de obicei.

“Ziua in care la Lugoj se poate scrie o pagina de istorie, ziua in care orasul nostru poate intra in finala unei cupe europene. Lucru de necrezut in urma cu mai bine de 30 de ani, cand povestea voleiului pornea spre performanta aici la Lugoj. E nevoie de noi toti miercuri, 1 martie, ora 18,30, astfel incat orice plan ati avea, in afara de prezenta la sala, e bine sa il schimbati. Returul semifinalei CEV Challenge Cup are nevoie de o sala arhiplina, infernala, pentru a ne ajuta la calificare. Miercuri, 18,30, 1 martie 2023, CSM Lugoj – Jedinstvo Stara Pazova. Vino la meci, lasa totul pentru o sansa unica in viata. Intrarea in sala se va face de la ora 16,30, iar conducerea CSM Lugoj va suplimenta locurile cu cel putin 100, acestea urmand a fi asezate in spatele panourilor publicitare laterale. Facem totul pentru suporteri.”, a anuntat conducerea CSM Lugoj.

Meciul de miercuri, indiferent de rezultat, va fi ultimul disputat la Lugoj, in cazul in care lugojencele vor accede in finala, urmand sa joace cu trofeul pe masa la Timisoara.

Conducerea clubului CSM Lugoj se asteapta la o audienta record.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Ferestre și uși de calitate. Alege tâmplăria PVC de la NICOMI LUGOJ!

NOU ÎN LUGOJ!NICOMI LUGOJ, liderul inovației în domeniul...

Gimnast lugojean umilit la lotul național. Doi colegi l-au supus unor tratamente greu de descris

Un tânăr gimnast lugojean, medaliat la concursurile naționale, a...

Sfaturi pentru a preveni infractiunile in comunitatea ta

Fiecare comunitate isi doreste sa fie un loc sigur...