marți, 5 martie 2024
17.9 C
Lugoj
spot_img

Descoperă 3 motive pentru care cadourile sunt importante în relațiile umane!

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Puține lucruri oferă aceeași satisfacție din punct de vedere emoțional ca oferirea și primirea unui dar. Cu siguranță nu ți-ar plăcea ca ocaziile speciale, cum ar fi, de exemplu, ziua ta de naștere, să fi trecut neobservate, fără a simți aprecierea celor dragi ție. Sau fără să trăiești bucuria de a fi înconjurat de cei pe care îi iubești, în timp ce ei te surprind cu cadouri care mai de care mai deosebite. 

Iată care sunt cele 3 motive pentru care merită să faci un cadou cuiva drag!

 

 

  • Zilele de naștere sau de onomastică ale persoanei iubite

 

 

Aproape orice persoană, indiferent de vârstă, sex, religie sau filosofie de viață, se bucură când își serbează ziua de naștere sau onomastica, acolo unde există acest obicei. În astfel de momente, te aștepți să primești un cadou și, de fiecare dată când mergi tu la un alt sărbătorit, ar trebui să alegi unul pentru a-l oferi acestuia.

Pentru persoanele iubite, darul pentru această zi specială din viața lor ar trebui să fie unul potrivit dorințelor, plăcerilor și aspirațiilor lor. Până la urmă, fiind într-o relație cu acel om de ceva vreme, se presupune că ar trebui să știi ce preferințe are. Totuși, există variante cu care nu ai putea da greș niciodată, așa cum sunt cadourile de la Sabon, de exemplu, adică exact acele produse care ar face plăcere oricui le-ar primi. 

 

 

  • Clipele în care vrei să îți arăți dragostea față de partener/ă

 

 

Ce alt motiv de bucurie ar putea avea cineva decât să știe că are un partener/ă care îl/o iubește cu adevărat? Jumătatea ta se va simți foarte apreciată atunci când va primi un cadou din partea ta, deoarece, în spatele gestului pe care l-ai făcut, există o semnificație mai importantă decât obiectul în sine – este de fapt o declarație pentru iubitul sau iubita ta. Oferirea unui dar este cea mai bună cale de a construi o relație puternică cu persoana iubită. 

 

 

  • Momentele în care vrei să îți exprimi părerea de rău

 

 

De-a lungul vieții, vor exista și momente în care, cu intenție sau fără să-ți dai seama, vei răni pe cineva drag. Fie că treci printr-o perioadă stresantă , fie că, pur și simplu, ai unele toane pe care nu le poți stăpâni atunci când ești pus într-o anumită situație, câteva cuvinte sau gesturi nelalocul lor pot afecta legătura emoțională cu persoana iubită sau cu cei apropiați.

Cadourile pot fi, în acest caz, și o metoda foarte bună de a-ți cere scuze și de a-ți exprima părerea de rău în legătură cu cele întâmplate și vei vedea că, în acest fel, iertarea și împăcarea vor fi garantate.

Iată deci doar câteva motive pentru care merită să faci un dar cuiva drag. Orice motiv ai avea însă, oferirea cadourilor este și o plăcere personală, care poate fi benefică și pentru sufletul și pentru mintea ta.  

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Lucrarea era semnalizata, dar omul nu a fost atent. Lugojean ranit grav, dupa ce a plonjat cu trotineta electrica intr-o groapa cu ciment

Politistii lugojeni atrag atentia conducatorilor de trotinete electrice, pentru...

UPDATE: FEMEIA A MURIT ! Accident grav la Gavojdia. Femeie acrosata de un autocamion

O femeie a ajuns la spital in stare critica,...

Un primar PNL, atac la racolarile lui Simonis. Noi vom face alianta cu AUR

Decizia presedintelui PSD Timis, Alfred Simonis, de a “trasfera”...