miercuri, 4 octombrie 2023
24.7 C
Lugoj
spot_img

Desi parea decis sa elibereze gradinita de buna voie, acum s-a razgandit. Autoproclamatul bulibasa al rromilor din Lugoj, risca sa fie scos afara din gradinita, cu mascatii

Data:

spot_img
spot_img

Asa zisul lider al rromilor din Lugoj, Ioan Bot, continua sa sfideze decizia administratiei locale, prin care contractul pentru o parte din gradinita de pe strada Caransebesului, nu i-a mai fost prelungit.

Considerand ca inchirierea unui spatiu intr-o gradinita nu este un lucru normal, consilierii lugojeni au decis sa nu mai prelungeasca contractul cu cel care se lauda ca ar reprezenta rromii din Lugoj. Cu toate ca in urma cu cateva zile, Bot a notificat Primaria Lugoj ca va parasi spatiul, acesta nu a predat inca cheile cladirii si pare ca nici nu o va face in zilele viitoare, asta in ciuda faptului ca intelegerea dintre primarie si el a expirat pe 26 iunie. In aceste conditii, Primaria Lugoj a inceput deja formalitatile pentru evacuare si nu este exclus ca in ceva timp, sa vedem cum mascatii il vor forta pe Bot sa isi ia catrafusele din gradinita. Primarul ales, Claudiu Buciu, a anuntat inca de la inceputul mandatului ca toate unitatile scolare intra in reabilitare, inclusiv gradinita de pe strada Caransebesului. Bot a incercat prin tot felul de tertipuri si interventii sa sfideze decizia administratiei locale, insa contractul nu a mai fost prelungit, mai ales ca primaria are deja banii pentru demararea investitiilor, iar in aceasta perioada, se lucreaza la avize. Comportamentul lui Bot este criticat si de membrii comunitatii pe care se lauda ca o conduce, o parte dintre acestia solicitandu-i sa dea dovada de decenta si sa nu faca comunitatea de rusine. Va reamintim ca Ion Bot controleaza personal, sau prin interpusi, mai multe cladiri in zona centrala a orasului, dar si pe strada Caransebesului, preferand sa stea in gradinita, unde nu plateste niciun leu de aproape 20 de ani, beneficiind de sprijinul unor politicieni locali.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII