sâmbătă, 3 iunie 2023
21.9 C
Lugoj
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Nu a fost nicio discriminare. Si CNCD da dreptate Primariei Lugoj dupa ce producatorii de rosii din Desa s-au simtit ofensati ca nu mai pot vinde in piata

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Primaria Lugoj si primarul au fost reclamati la CNCD, in urma cu exact un an, de catre producatorii de legume din Desa. Individizii care alimentau cu legume pizzeriile si magazinele membrilor PSD au fost sfatuiti sa se adreseze mai multor foruri la care sa reclame administratia locala si asta dupa ce 8 ani si-au facut veacul in piata fara sa plateasca un ban sau au platit sume derizorii.

Manipulati de “marii intelectuali” ai PSD Lugoj, oamenii au depus reclamatii pe unde au putut, plangandu-se peste tot ca le-au fost incalcate “drepturile omului”. CNCD a decis ca fapta sesizata nu exista, astfel ca primarul si primaria nu pot fi sanctionati. In urma cu mai bine de un an, grupuri de producatori de legume locali au reclamat faptul ca producatori din sudul tarii, care se lauda cu relatii apropiate de Dobra si Boldea, ocupa spatii in piata, astfel ca taranii din zona sunt nevoiti sa vanda in alte judete. Primaria Lugoj a decis sa nu mai prelungeasca contractele mai multor producatori asa ca acestia au fost nevoiti sa plateasca pentru inchirierea unor spatii in afara pietei, fapt care i-a deranjat. In ultimii ani, mai multi primari au decis protejarea propriilor producatori, insa niciunde nu au fost reclamatii ca la Lugoj, unul din primarii care a decis ca pietele sa fie inchise producatorilor din alte judete fiind chiar Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII