duminică, 28 mai 2023
15.9 C
Lugoj
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Drumul nu este cos de gunoi. Prima parcare supravegheata video impotriva nesimtitilor se afla la 20 de kilometri de Lugoj

Data:

spot_img
spot_img

De aceasta data, DRDP Timisoara a instalat un sistem de supraveghere la limita dintre judetele Caras-Severin si Timis, intre localitatile Jena si Sacu.

“O alta parcare de pe raza de activitate a DRDP Timisoara este monitorizata video. Locul de repaus de pe DN 6 de la Sacu, jud. Caras-Severin, era frecvent transformat în depozit clandestin de deseuri de toate felurile, iar drumarii de la SDN Caransebes adunau zeci de saci de gunoaie, de doua ori pe saptamana. Dupa primele zile de la montarea camerelor video, spatiul parcarii a fost ceva mai curat si nu a fost nevoie de folosirea a zeci de saci pentru a aduna deseurile. In zona de siguranta a drumurilor si podurilor, locuri de parcare, oprire si stationare, este interzisa aruncarea deseurilor. Conform OG 43/1997 si HG 1061/2008 , modificate si completate ulterior, se pot aplica amenzi de pana la 6000 de lei si se poate dispune confiscarea mijlocului de transport! ”, a anuntat DRDP Timisoara.

 

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Au cerut respect. Peste doua sute de angajati din invatamant, au protestat la Lugoj

Profesorii au protestat, vineri, la Lugoj.Timp de o jumatate...

WOW! Noua perla a restaurantelor lugojene, se apropie de inaugurare

Lugojul va avea in scurt timp, o noua locatie...

Cele mai strălucitoare evenimente sportive din 2023

În 2023 nu au loc Jocurile Olimpice de vară...